x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Conceptul Design Art pentru aparatura hi-fi audio-video

Conceptul Design Art pentru aparatura hi-fi audio-video

08 Dec 2007   •   00:00

Indiferent de stilul de amenajare abordat, livingul trebuie să exprime in esenţă intimitate şi confort. Seria de televizoare LCD Design Art şi sistemul Home Cinema lansate de curănd de către LG au fost concepute astfel incăt să reprezinte elemente care să se integreze perfect in atmosfera unui cămin şi să devină piese de rezistenţă ale unui living plin de stil.

Indiferent de stilul de amenajare abordat, livingul trebuie să exprime in esenţă intimitate şi confort. Seria de televizoare LCD Design Art şi sistemul Home Cinema lansate de curănd de către LG au fost concepute astfel incăt să reprezinte elemente care să se integreze perfect in atmosfera unui cămin şi să devină piese de rezistenţă ale unui living plin de stil. Imaginile vorbesc de la sine in acest sens. Noile modele de LCD-uri LF75 şi LB75 sunt dotate cu un suport in formă de inel, evocănd teme romantice, iar design-ul părţii inferioare este inspirat de linia valurilor. Aceste televizoare redau imagini de calitate HD sau Full HD şi dispun de conexiune facilă.

LF75, disponibil cu diagonale de 37 şi 42 inch, cu o rezoluţie de 1080p Full HD este susţinut de un suport negru in formă de inel. Pentru modelul LB75, suportul-inel este de culoare roşie. De asemenea, toate televizoarele din gamă vin cu un suport de piele, pentru a aduna laolaltă toate cablurile in spatele suportului inelar, oferind astfel un aspect curat şi ingrijit.

Creat pentru a se potrivi cu gama de LCD-uri Design Art, noul sistem home cinema HT762TT Champagne, denumit şi "Champagne", are o siluetă aparte, cu design-ul boxelor inspirat de forma paharului de şampanie.

Electrocasnicele viitorului

Prin proiectul Electrolux Design Lab, studenţii la design au fost invitaţi să dezvolte aparate electrocasnice, care să ofere oamenilor posibilitatea de a trăi in armonie cu natura.

Iată căştigătorii concursului, prezentat in numărul trecut al revistei (in imagini de la stănga la dreapta).Â

Locul I - "e-wash", o maşină de spălat rufe ce foloseşte in loc de detergent o plantă tradiţională indiană.

Locul II - "Pebble", un cuptor care foloseşte energia solară. Locul III - "Go fresh", un frigider "fagure de miere".

×