x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Cupa Mitsubishi Lancer - Un raliu mai special

Cupa Mitsubishi Lancer - Un raliu mai special

12 Mai 2005   •   00:00

Campionatul romanesc de raliuri se pregateste pentru a doua etapa a sezonului, de la Baia Mare. Interzicerea automobilelor WRC din 2005 a dus la orientarea pilotilor de top catre masini foarte performante de grupa N. In aceasta situatie, importatorul Mitsubishi in Romania, M Car Trading, a lansat la inceputul acestui campionat Cupa Mitsubishi Lancer, competitie rezervata exclusiv concurentilor care piloteaza Lancer EVO.

SPECTACULOS. Romulus Preda este unul dintre cei mai talentati piloti din raliul romanesc
AVANTAJ. Prima cupa monomarca cu masini integrale din istoria CNR a fost bine primita de piloti datorita suportului tehnic pe care organizatorul il pune la dispozitia celor inscrisi, dar si datorita premiilor in bani acordate castigatorilor de la fiecare etapa. In aceasta cupa s-au inscris piloti precum Romulus Preda, Mihai Leu, Manuel Mihalache sau Alexandru Pitigoi, care au cochetat mereu cu primele locuri in raliul romanesc. Dupa Ford, Mitsubishi este al doilea importator oficial care se implica in campionatul de raliuri prin organizarea unei astfel de competitii, diferenta fiind ca de data aceasta masinile sunt printre cele mai performante. Prin implicarea lui Mitsubishi, s-a confirmat cresterea interesului pe care importatorii nostri il arata sportului cu motor autohton.

LUPTA. Dupa ce in prima etapa a competitiei, de la Brasov, s-a impus Manuel Mihalache, iar Leu si Preda au abandonat din motive tehnice, la urmatoarea etapa de asfalt, de la Baia Mare, se anunta o lupta foarte dura intre pilotii cupei. Asta si fiindca multi dintre ei au ca obiectiv si podiumul clasamentului general. (Catalin Fainisi)

×
Subiecte în articol: auto