x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Dacia Duster, testată în Maroc: "E o maşină genială! Ca un ţigan care se dă mereu la tine!" (VIDEO)

Dacia Duster, testată în Maroc: "E o maşină genială! Ca un ţigan care se dă mereu la tine!" (VIDEO)

10 Ian 2012   •   10:02
Dacia Duster, testată în Maroc: "E o maşină genială! Ca un ţigan care se dă mereu la tine!" (VIDEO)

Dacia Duster intra din acest an pe piata din Marea Britanie. In avanpremiera acestui debut, Jonny Smith de la cunoscuta emisiune "Fifth Gear" a testat SUV-ul romanesc in Maroc. "Bordul arata de parca era nou ... in 1994. Sunt destul de impresionat insa de motor. In concluzie, masina asta este geniala", spune prezentatorul emisiunii.

"Este un pic de Clio, un pic de Megane, motorul mai e si pe un Nissan Qashqai. Duster e dur. E ca un tigan pe care il pui la pamant si se ridica la tine din nou, si din nou, si din nou. Masina e controlata mult mai bine decat as fi crezut. Nu s-au chinuit prea mult sa ascunda suruburile, dar e o masina surprinzator de confortabila si chiar poate sa mearga off-road. E chiar impresionanta. Este o masina care chiar trebuie luata in serios. Este una dintre cele mai bune masini aparute pe piata in ani de recesiune, in care se afla si Marea Britanie", descrie Smith SUV-ul romanesc.

×