x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Dakar 2011: Echipa Volkswagen, implicată într-un accident soldat cu un rănit!

Dakar 2011: Echipa Volkswagen, implicată într-un accident soldat cu un rănit!

14 Ian 2011   •   13:59
Dakar 2011: Echipa Volkswagen, implicată într-un accident soldat cu un rănit!

Echipa Volkswagen, participantă la Raliul Dakar, a fost victima unui accident soldat cu un rănit, joi, aproape în acelaşi timp cu o altă coliziune produsă la competiţie, în care a decedat un bărbat, informează AFP.

Potrivit Volkswagen, o maşină care venea din dreapta a tăiat brusc calea autocarului care transporta, între alţii, şi cele patru perechi de piloţi şi copiloţi ai echipei până la startul etapei, ceea ce a provocat un accident. Nici un concurent nu a fost rănit, însă şoferul automobilului se află în prezent în spital suferind o fractură de maxilar şi răni minore la cap. Poliţia a confirmat că vinovat pentru accident este şoferul automobilului.

"Şoferul a avut noroc că nu a fost rănit grav şi suntem bucuroşi că piloţii noştri sunt nevătămaţi", se arată într-un comunicat al echipei Volkswagen.

Cu câteva minute înainte de acest incident, la ora locală 06.10, la Tinogasta a avut loc un accident soldat cu moartea unui bărbat. În accident au fost implicate maşina bărbatului respectiv şi cea a unui participant la Raliul Dakar.

Doi bărbaţi care lucrau la buna desfăşurare a Raliului Dakar şi-au pierdut viaţa, electrocutaţi, săptămâna trecută, primul în localitatea Copiapo şi celălalt la Arica, ambele din Chile.

×