x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Design innovator şi pentru hotele din bucătărie

Design innovator şi pentru hotele din bucătărie

24 Mai 2007   •   00:00

Ventilarea unei bucătării poate fi incadrată şi la capitolul decorarea ei. Asta de cănd cu hotele decorative apărute, soluţii extrem de eficiente, care pot să "mobileze" frumos spaţiul bucătăriei. Mai puţin făcute cunoscute la noi, aceste produse cu un design inovativ reprezintă unul dintre trendurile reprezentative din afară atunci cănd vine vorba despre această zonă funcţională a unei case.

Tendinţe decorative pentru aparatura funcţională

Ventilarea unei bucătării poate fi incadrată şi la capitolul decorarea ei. Asta de cănd cu hotele decorative apărute, soluţii extrem de eficiente, care pot să "mobileze" frumos spaţiul bucătăriei. Mai puţin făcute cunoscute la noi, aceste produse cu un design inovativ reprezintă unul dintre trendurile reprezentative din afară atunci cănd vine vorba despre această zonă funcţională a unei case. Incepănd cu luna iunie, Franke Romănia va introduce pe piaţă hotele marca Faber, "numărul 1 in producţia de hote decorative", după cum ne spune Valeriu Cobaschi, director general Franke Romănia.Â

Istoric

Arta ventilaţiei a fost sinonimă cu Faber din 1955, cănd Abramo Galassi a pus bazele afacerii, incepănd să producă articole pentru gospodărie. In lume s-au văndut mai mult de 20 de milioane de hote Faber. Intre anii 1967 şi 1969, ca urmare a diversificării gamei de produse, compania decide să penetreze pieţe din afara ţării. In prezent, compania işi desfăşoară activitatea in Europa, America de Nord, America de Sud şi Asia.

Aspirator cu sac sintetic

Pentru nevoile atăt de complexe ale consumatorilor moderni a fost lansat de curănd şi un nou model de sac sintetic pentru curăţarea cu aspiratorul, model avănd ca atuuri: capacitatea sporită de stocare a prafului (datorită unui anumit sistem de pliere), un nivel de filtrare superior şi rezistenţă sporită in timp.

S-bag se numeşte produsul cu pricina şi a fost conceput pentru a se potrivi pentru toate modelele de aspiratoare produse de Electrolux şi Philips. Noul sac s-bag este prezentat in două variante (Classic Long Performance şi Clinic Anti-Odour) şi este disponibil pe piaţă la un preţ de 22,90 respectiv 21,90 RON.

In plus, a fost lansat şi site-ul www.menalux.ro (brand-ul Electrolux de accesorii pentru aspiratoare), unde sunt oferite informaţii despre Sistemul Cod Color, o soluţie care face mai uşoară găsirea sacului potrivit pentru fiecare tip de aspirator.

×