x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Evenimente

15 Aug 2007   •   00:00

"Zilele Jurnalului Naţional". Tărgul Estival de Carte de la Mangalia, cunoscut cititorilor mai ales sub numele de "Carte la nisip", a avut in zilele de 4 şi 5 august invitaţi cu totul speciali.

In ţară

15 august. Tărg tradiţional. Sămbăta de Sus, judeţul Braşov. Participanţii la tărg sunt aşteptaţi să cumpere produsele culinare specifice acestei zone.

15 august. Tărgul tradiţional "Săntamaria Mare". Vălenii de Munte, judeţul Prahova.

Se vor organiza spectacole folclorice şi expoziţie de produse tradiţionale.

19-26 august. Ars Hungarica, Sibiu. In această perioadă se vor organiza concerte, spectacole de dansuri populare şi expoziţii de artă culinară.

In lume

15-19 august. Festivalul crevetelor. Louisiana, Statele Unite ale Americii. Se vor organiza degustări ale celor mai variate preparate pe bază de crevete.

16-19 august. Festivalul pescarilor. Boston, Statele Unite ale Americii. Festivalul adresat amatorilor de peşte datează de la inceputul secolului XX.

16-20 august. Food Expo. Hong Kong, China. La această expoziţie şi-au anunţat participarea 8.500 de firme şi sunt aşteptaţi peste 300.000 de vizitatori. (S.C.)

"Zilele Jurnalului Naţional". Tărgul Estival de Carte de la Mangalia, cunoscut cititorilor mai ales sub numele de "Carte la nisip", a avut in zilele de 4 şi 5 august invitaţi cu totul speciali. "Zilele Jurnalului Naţional", un adevărat week-end de "colecţie", i-a adus in faţa cititorilor pe editorii a două dintre cele mai citite suplimente: "Ediţia de colecţie" şi "Jurnalul de bucătărie". Cu această ocazie au fost prezentate ultimele apariţii bibliofile ale Editurii "Jurnalul", intre acestea "Cartea de bucate" a Mariei Maurer, care s-a bucurat de un mare succes. Oaspetele "Jurnalului de bucătărie" la acest eveniment a fost dna Maria Cristea Şoimu, care a lansat cu acest prilej ultima sa apariţie editorială, "Marea carte de bucate. Bucătăria romănească"(Editura Paralela 45). (S.C.)

×
Subiecte în articol: august agenda