x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Evenimente

12 Noi 2008   •   00:00

Merii, în lume. Cea de-a şasea ediţie a târgului internaţional dedicat cultivării, depozitării şi comercializării merelor – InterPoma – s-a desfăşurat la Bolzano (Italia), în perioada 6-8 noiembrie.



Organizat nu întâmplător în Sudul Tyrolului (suprafaţa cea mai mare din lume cultivată cu meri – 18.000 hectare), evenimentul, ce are loc o dată la doi ani, este cel mai important în Europa, fiind o modalitate eficientă prin care producătorii intră în contact cu noile tendinţe din domeniu. 15.000 de metri pătraţi de hale, 9646 de specialişti din 38 de ţări şi 273 de companii expozante. Zeci de soiuri de mere, un curcubeu de culori, arome şi gusturi. Desosebit de apreciate au fost şi conferinţele adresate exclusiv specialiştilor din domeniu: "Tendinţe în cultivarea şi marketingul merilor ecologici", "Restricţiile şi barierele în piaţa merilor", "Armonizarea şi noile reglementări privind reziduurile de pesticide." (S.C.)

în ţară
30 octombrie-15 decembrie. Horia Bernea- gesturi potrivite. Muzeul Ţăranului Român, Bucureşti. Expoziţia oferă vizitatorilor şansa de a pătrunde în universul marelui pictor: schiţe, desene, acuarele, lucrări mici.

13-16 noiembrie. Târgul naţional de vânătoare şi pescuit. Sibiu. Evenimentul are printre principalele atracţii o expoziţie de trofee de vânătoare.

19-23 noiembrie. Gaudeamus. Romexpo, Bucureşti. Târgul internaţional de carte de învăţătură poate fi o oportunitate şi pentru achiziţionarea unor noi cărţi de bucate.

în lume
11-14 noiembrie. Restaurant Food Expo. Kiev, Ucraina. Cea de-a IX-a ediţie este dedicată echipamentelor pentru hoteluri şi restaurante.

13-15 noiembrie. BISFE. Busan, Coreea de Sud. Expoziţia internaţională de produse pe bază de peşte şi fructe de mare este una dintre cele mai importante din Asia.

13-15 noiembrie. International FoodService. Mumbai, India. Echipamente pentru hoteluri, restaurante, magazine alimentare şi firme de catering, toate într-o singură locaţie. (S.C.)

×
Subiecte în articol: agenda