x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Evenimente

03 Sep 2009   •   00:00
Evenimente

Vacanţe la ţară. La 1 septembrie a început cea de-a XIV-a ediţie a programului Special "Vacanţe la ţară", organizat de ANTREC.



Prin acest program, care se derulează în perioada 1 septembrie-1 noiembrie, se oferă tututror doritorilor posibilitatea petrecerii unei vacanţe în satele româneşti la tarife promoţionale, aceleaşi de acum doi ani: pensiuni de două margarete: 150 de lei de persoană, sejur de cinci nopţi, iar la pensiuni de trei şi patru margarete 195 de lei de persoană pentru un sejur de cinci nopţi cazare. O noutate în acest an: majoritatea pensiunilor oferă, ca bonus, mic dejun tradiţional (brânzeturi, ouă, miere, chec, cozonac, dulceaţă ş.a.). Participante la program sunt pensiunile ANTREC din judeţele Alba, Braşov, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ, Suceava şi Sibiu. (C.D.)

ÎN ŢARĂ

6 septembrie. Sărbătoarea Tămâioasei. Pietroasele, Buzău. La evenimentul organizat de ANTREC, vinul va fi vedeta, iar cei prezenţi se vor bucura de aromele lui.

9-13 septembrie. BIFE-TIMB. Bucureşti. La Romexpo are loc un târg de mobilă, produse din lemn, accesorii pentru mobilă şi decoraţiuni interioare.

10-13 septembrie. AGROMALIM. Arad. La ExpoArad se desfăşoară un târg internaţional de agricultură şi industrie alimentară şi servicii conexe.


ÎN LUME
4-6 septembrie. Festivalul vinului şi al muzicii. Kenville, Texas. La eveniment vor avea loc numeroase degustări de vin şi concerte.

4-7 septembrie. Festivalul grecesc. Union, New Jersey. Localnicii se vor bucura de mâncărurile greceşti şi de muzica specifică Greciei.

5-6 septembrie. Festivalul usturoiului. Shawnee, Pennsylvania. La cea de-a 15-a ediţie a evenimentului, cei prezenţi vor putea degusta preparate cu usturoi. (C.D.)

×
Subiecte în articol: agenda