x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Evenimente

17 Sep 2009   •   00:00
Evenimente

Serbările toamnei. În perioada 11-13 septembrie, Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti", din Bucureşti, a organizat "Serbările toamnei", eveniment la care i-a invitat pe vizitatori să-şi amintească vechile datini legate de culesul viilor.



Au fost invitaţi meşteri din toată ţara, vânzători de legume, fructe şi alte produse tradiţionale şi ecologice, pe care cei prezenţi le-au putut cumpăra. Nu au lipsit vinurile renumite româneşti, servite pe ritmurile muzicii populare. De asemenea, ansambluri artistice etnice din toată ţara au întreţinut atmosfera de veselie. În program a mai fost expoziţia "Vinul", realizată la Sala "Gheorghe Focşa", lansarea cărţii "Jurnal 2003-2009", autor Oana Pelea, spectacol de teatru "Masca". (C.D.)

ÎN ŢARĂ
17-21 septembrie. Tomis Ambient Construct. Mamaia. La Complexul Select va avea loc un târg specializat pe materiale de construcţii şi instalaţii.

24-29 septembrie. Deco Design. Timişoara. La Centrul Regional de Afaceri se desfăşoară o expoziţie naţională  de construcţii şi instalaţii.

9-20 septembrie. Domus. Braşov. Sunteţi aşteptaţi la salonul naţional de construcţii şi instalaţii, unde veţi afla ultimele noutăţi în domeniu.

ÎN LUME
16-20 septembrie. Festivalul mărului. Murphysboro, Illinois. Ca în fiecare an, la festival se vor organiza parade, concerte, concursuri, în care mărul va fi vedeta.

17-20 septembrie. Food&Drinks Asia 2009. Metro Manila, Philippines. La cea de-a 13-a ediţie a expoziţiei nu vor lipsi delicatesele culinare, berea şi vinul.

18-19 septembrie. Festivalul vinului. Naperville, Illinois. Se vor putea cumpăra şi degusta peste 250 de sortimente de vinuri. (C.D.)

×
Subiecte în articol: agenda