x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Evenimente: Bucătarul tău personal

Evenimente: Bucătarul tău personal

09 Apr 2009   •   00:00
Evenimente: Bucătarul tău personal
Sursa foto: supli_1/

De puţină vreme a apărut pe piaţa românească de catering un nou concept: un bucătar pentru fiecare persoană care nu are timp să-şi gătească.

Firma livrează la domiciliul doritorilor mâncarea în oală dacă doresc ciorbă, în tavă dacă le este poftă de friptură şi în cratiţă dacă sunt amatori de tocăniţe.

"Livrarea în vase din inox este un concept original, iar vasele sunt de cea mai bună calitate, noi având în jur de 400 de recipiente din fiecare: oale, cratiţe şi tăvi pentru friptură. Dorim să ne asigurăm clienţii că nimic nu poate schimba gustul mâncării", ne-a spus Claudia Filip, reprezentanta firmei.

"Cele mai mici cantităţi de mâncare pe care le pregătim sunt pentru şase sau opt persoane. Vă daţi seama că nu am putea găti doar o porţie de ciorbă. Reţetele sunt româneşti, pentru că împreună cu bucătarul-şef am hotărât că pregătim numai reţete tradiţionale, însă noi gătim şi pentru vegetarieni şi lacto-vegetarieni.

Clienţilor noştri fideli le pregătim reţetele pe care şi le doresc din cele mai proaspete ingrediente. Primăvara şi vara avem o grădină de unde ne procurăm roşiile şi ardeiul gras", a încheiat Claudia Filip. (M.B.)

ÎN ŢARĂ
10-12 aprilie. Târgul de Florii. Muzeul Ţăranului Român, Bucureşti. Ca de fiecare dată, Muzeul Ţăranului Român vă aşteaptă cu multe surprize pentru cei mari şi cei mici.
8-12 aprilie. Târg de Paşte. Arad. O oportunitate ce nu trebuie ratată de cei care doresc să ofere celor dragi cele mai inspirate cadouri de Paşte.
10-12 aprilie. Târgul de oferte turistice. Târgu-Mureş. O vacanţă cu adevărat reuşită presupune un colţ de rai, cu oameni veseli şi bucate gustoase.

ÎN LUME
13 aprilie. Festivalul Trelawny. Trelawny, Jamaica. Celebrat pentru prima dată în 1997, festivalul atrage an de an numeroşi vizitatori dornici să participe la ineditele concursuri culinare.
14-16 aprilie. SibFoodExpo. Novosibirsk, Rusia. Expoziţia gastronomică etalează cele mai diverse şi savuroase preparate din această parte de lume.
15-18 aprilie. Food& Hotel Indonezia. Kemayoran, Indonezia. Cea de-a zecea ediţie se adresează profesioniştilor din domeniul ospitalităţii: hoteluri, firme de catering, restaurante. (S.C.)

×
Subiecte în articol: agenda