x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Faceţi mişcare şi în vacanţă!

Faceţi mişcare şi în vacanţă!

de Adriana Paduraru Vaduva    |    17 Iul 2009   •   00:00
Faceţi mişcare şi în vacanţă!

Florentina Opriş, gazda emisiunii Sport cu Florentina de la Prima TV, vă sfătuieşte să nu renunţaţi la sport nici măcar în vacanţă. Nu trebuie să mergeţi la sală. Câteva exerciţii de gimnastică pe plajă sau pe o potecă de munte, plimbările sau drumeţiile sunt suficiente pentru a vă pastra un tonus bun. În plus, nu vă veţi întoarce din concediu cu regretul că aţi pus kilograme în plus.



Ca să fie un exemplu pentru toată lumea, în vacanţa sa de pe Coasta de Azur, vedeta Prima TV îşi începea ziua cu exerciţii de gimnastică, iar a doua parte a zilei era destinată plimbărilor. A vizitat astfel, oraşele Cannes, Monte Carlo şi Nisa. Florentina nu a renunţat la delicatesele bucătăriei franceze, Chiar dacă cina era servită dupa ora 21:00. Sportul i-a fost un aliat în lupta cu caloriile.

CARTE
După ce a inaugurat Traseul Florentina din Parcul Herăstrău, vedeta Prima TV se pregăteşte pentru un nou spaţiu dedicat exerciţiilor fizice. De data aceasta în Parcul Tineretului. Totodată, Florentina are în lucru cel de-al 8-lea DVD dedicat tuturor celor care vor să aibă o viaţă sănătoasă. Mai mult, realizatoarea emsiunii Sport cu Florentina va lansa în curând o carte din care iubitorii unui stil de viaţă sănătos pot urma sfaturile atât ale vedetei tv, cât şi ale lui Ovidiu Bojor şi Gheorghe Mencinicopschi.


News
CHELSEA, ÎN AMERICA
Începând cu 18 iulie, Sport.ro transmite live amicalele pe care milionarii lui Abramovici le vor susţine în Statele Unite. Primul meci din serie este Chelsea - Seattle Sounders, de la ora 21:00. După Seattle, Chelsea se întâlneşte cu echipa lui Chivu, Inter (marţi, 21 iulie, ora 6:00), apoi va evolua cu Milan (joi, 23 iulie, ora 3:00) şi Club America (duminică, ora 2:00).

CAMPIONATUL MONDIAL DE NATAŢIE
Eurosport transmite Campionatul Mondial de nataţie, ce se desfăşoară începând din 17 iulie la Roma. În august 2008, americanul Michael Phelps a intrat în rândul legendelor, bătând recordul la cele mai multe medalii de aur la individual la Olimpiade. A câştigat opt medalii de aur, depăşind astfel recordul de şapte. Nici un alt sportiv nu a mai atins o astfel de performanţă înaintea lui.

După un an, vedeta se întoarce în Europa, la Campionatul de la Roma. Şi nu vine singur: toţi campionii care au strălucit la Jocuri vor fi acolo. Dacă ne amintim că participanţii la proba de înot de la Beijing au fost uimitori cu 20 de recorduri mondiale depăşite în nouă zile, atunci spectacolul de la Roma promite să fie unul de excepţie. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: sport