x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Heidfeld, angajat în locul lui Kubica la Lotus Renault

Heidfeld, angajat în locul lui Kubica la Lotus Renault

17 Feb 2011   •   13:41
Heidfeld, angajat în locul lui Kubica la Lotus Renault
Sursa foto: /Reuters

152344-126229682-gm1e72h061m01-rtrmadp-3-motor-racing-heidfeld.jpgEchipa Lotus Renault a anunţat în această dimineaţă că l-a angajat pe pilotul german Nick Heidfeld pentru a-l înlocui pe polonezul Robert Kubica, indisponibil mai multe luni după ce s-a rănit grav într-un accident suferit în Italia.

"Echipa a avut două săptămâni dificile şi a trebuit să reacţionăm foarte rapid. I-am dat o şansă lui Nick la Jerez, săptămâna trecută, şi ne-a impresionat. Este rapid, experimentat, foarte bun din punct de vedere tehnic, în ceea ce priveşte feedback-ul şi înţelegerea maşinii", a declarat directorul Lotus Renault, Eric Boullier.

Pilotul în vârstă de 33 de ani a afirmat, într-un comunicat, că ar fi preferat să revină în Formula 1 în alte circumstanţe. "Însă sunt mândru că am obţinut această şansă. Totul s-a petrecut rapid. Am fost impresionat de ceea ce am văzut până acum în privinţa bazei de la Enstone şi a implicării membrilor echipei. Am apreciat testele de săptămâna trecută, de la Jerez, şi m-am obişnuit cu echipa. Maşina mi-a lăsat o impresie bună. Sunt foarte motivat şi nerăbdător să înceapă sezonul", a adăugat el.

Heidfeld a realizat sâmbătă, cu monopostul Lotus Renault, cel mai bun timp al zilei a treia de teste de la Jerez. El va participa la noi teste, vineri, la Barcelona.

×