x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Hotarare - Domnul Vulpe, mi se rupe!

Hotarare - Domnul Vulpe, mi se rupe!

de hamsterul Bobby    |    17 Sep 2006   •   00:00

LA CEAS DE TAINA CU HAMSTERUL BOBBY
M-am intorrrrrrrssssssss! Va era dor de mine? Sigur nu, dar ce conteaza? Am avut o vacanta lunga si profunda si abia asteptam sa zatai pisica aia vagaboanda care a mieunat destul de bine pentru o vacanta de vara. Asaaaaa. Daca sunt bine? Visati.
LA CEAS DE TAINA CU HAMSTERUL BOBBY
M-am intorrrrrrrssssssss! Va era dor de mine? Sigur nu, dar ce conteaza? Am avut o vacanta lunga si profunda si abia asteptam sa zatai pisica aia vagaboanda care a mieunat destul de bine pentru o vacanta de vara. Asaaaaa. Daca sunt bine? Visati. Sunt la fel de agitat si cu tus in vene ca inainte. Mai ales ca, in lipsa mea, s-au acumulat tot felu’ de chestii, care de care mai ilare. Multe nume si aiureli imi umbla in minte, ca un picamar dezamorsat de o conserva: Mone, Dane, Aleluia, O, Doamne iarta-ma, Studentul Atent, Tractoristul Perseverent, Scufita Rosie cheama Stejarul, Stejarul Receptie. Ce tara minunata! Mai nou se numeste Turnatoria, nu Romania. In plus, degeaba am stat eu prin discoteci si am evitat carciumile toata vacanta, pentru ca acum, iata, apare domnul Vulpe cu a lui potcoava. Si da-i iar discutii, si perfuzii, si ruperi in figuri, supozitii, romane, Cosa Nostra combinata cu KGB... Fratilor! Trezirea! "A ruginit frunza in vii/De ce nu-mi vii", strugurii sunt parguiti, soarele e ca mierea (na, ca sunt poetic rau, latura asta nu mi-o stiati), femeile sunt ca berea, barbatii ca puterea, intr-un cuvant a venit toamna si nimeni n-o observa, pentru ca toti suntem infundati pana la gat in dosare. Imi vine sa-mi fac o firma pe care sa scriu: "Daca esti baiat cuminte, te face Lulu presedinte, daca esti baiat din popor te face Lulu senator".

Stiti ceva, domnu’ Vulpe? Ca v-am vazut baiat la locu’ lui si aveati asa o pieptanatura ce inspira incredere. Mi se rupe! De Mone, de Ana lu’ Manole. Lumea se misca, iar Romania e sechestrata in dosare. Vreau sa respir.

×
Subiecte în articol: pagina lui zdreanta