x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Masinile germane si romanesti se devalorizeaza greu. Vezi cum s-a clasat Dacia

Masinile germane si romanesti se devalorizeaza greu. Vezi cum s-a clasat Dacia

de IncomeMagazine    |    06 Dec 2012   •   11:59
Masinile germane si romanesti se devalorizeaza greu. Vezi cum s-a clasat Dacia

Publicația germană Auto Bild, împreună cu specialiști Schwacke, firma specializata in evaluarea autovehiculelor, au alcatuit un clasament al masinilor care pierd cel mai putin din valoare odata cu trecerea timpului.

Modelele au fost clasificate in functie de pierderea procentuala din valoarea de vanzare fata de costul inițial, după patru ani de funcționare, precum și dupa devalorizarea în valoare absolută - calculata în euro.

Topul realizat contine 11 clase de autovehicule . Este de remarcat faptul că marcile producatorilor germani se afla pe primele locuri (11 din 22). Dupa producatorii germani, modele care au intrunit cele mai bune aprecieri privind devalorizarea in timp a masinilor sunt modele fabricate de Dacia. In total cinci modele, printre care Sandero, Logan, Lodgy dCi 110 Prestige, Lodgy dCi 90 Ambiance si Dacia Duster sunt pe lista masinilor care reusesc sa-si mentina pretul in timp.

Lista cu cele mai bune masini contine doar un singur model japonez - Lexus GS 450h, in timp ce modelele coreene au doi câștigători  - Kia Picanto și Hyundai ix55.

Vezi AICI lista cu
Cele mai bune modele pentru revânzare în Germania

Citeste si
Dacia va lansa o masina sport low cost

Volvo pregateste masina anti-accident

Cele mai frumoase maşini ale anului 2013. Ce spuneţi?

10 greşeli de evitat la schimbarea carierei

×
Subiecte în articol: revanzare auto bild Dacia kia picanto