x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul McLaren vrea sa rastoarne suprematia Ferrari

McLaren vrea sa rastoarne suprematia Ferrari

28 Oct 2004   •   00:00

Michael Schumacher si Ferrari au dominat copios ultimii cinci ani in Formula 1, reusind "eventul" in fiecare sezon. Disperarea principalilor rivali ai scuderiei italiene pare sa ajunga la extrem, avand in vedere faptul ca nici Williams, nici McLaren n-au reusit sa blocheze marsul triumfal al lui Schumacher in ultimii.

CATALIN FAINISI

VIITOR. Talentul lui Juan Pablo Montoya i-a determinat pe cei de la McLaren sa-l coopteze in echipa lor
TRECUT. Perioada de glorie a lui David Coulthard a luat sfarsit, acesta fiind considerat "invechit" de catre fostul sau team
INTARIRI. Incepand cu anul viitor, lucrurile s-ar putea schimba insa in "Marele Circ". Astfel, McLaren pretinde ca va fi adversarul serios al italienilor, care va reusi sa le pune probleme reale, mai ales dupa aducerea lui Juan Pablo Montoya de la Williams si producerea unei masini superioare. Columbianul, care a castigat ultima cursa a acestui an, de la Interlagos (Brazilia), intentioneaza ca, alaturi de Kimi Raikkonen, sa formeze un cuplu redutabil in campionat, care sa aduca din nou titlul in curtea echipei britanice.

DESPARTIRE. Montoya, care a vorbit foarte frumos la despartirea de echipa lui Frank Williams, il inlocuieste la volanul monopostului McLaren Mercedes pe scotianul David Coulthard, care a fost "pus pe liber" dupa o colaborare de 9 ani. In varsta de 33 de ani, David a declarat ca nu regreta despartirea de teamul pentru care a reusit victoria in 12 Grand Prix-uri, el avand sanse mari sa ajunga chiar in curtea lui Williams. "Eu nu am nevoie de o slujba in Formula 1 din nevoie de bani, fiindca am castigat destul de mult. Motivatia mi-a ramas insa si cred ca mai pot arata ceva", a adaugat scotianul, care a ocupat doar locul 10 in clasamentul acestui sezon.

×
Subiecte în articol: auto