x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Meniuri cu timbru

0
07 Feb 2007 - 00:00
"Cine singur isi gateste mai cu pofta pranzeste"
proverb popular romanesc

  • CONSTANTINA ALEXANDRU, CRAIOVA: "Am o mare rugaminte la dv., in sensul ca doresc sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac pentru a-l determina pe fiul meu, de 2 ani si 6 luni, sa manance iaurt. Nu-i place pur si simplu".
    Ca sa reusiti trebuie sa amestecati iaurtul cu ceva dulce. Folositi dulceturile. Puneti dulceata deasupra, in strat subtire, si luati cu lingurita si putin iaurt. Repetati dupa cateva ore. Dupa cinci zile, cand ii dati doar o lingurita pe zi, treceti la doua lingurite si, cu rabdare, veti constata ca-i place iaurtul cu dulceata. Treptat, reduceti din cantitatea de dulceata, dar nu exagerati.

  • VALENTINA CIOCAN, PLOIESTI: "Ma puteti invata o tehnica de a repara imediat o maioneza care s-a taiat? Va multumesc!".
    Scurgeti intr-un vas uleiul care iese la suprafata maionezei taiate. Intr-un castron curat puneti o lingura din maioneza taiata, amestecati cu o lingura de mustar si turnati cate putin din uleiul folosit. Cand capata o consistenta mai vartoasa, adaugati o lingurita cu apa calda si o lingura din maioneza taiata. Amestecati energic si adaugati din uleiul si maioneza taiata pana incorporati toata compozitia.

  • MIRUNA ANDREESCU, BACAU: "Imi puteti spune cum sa folosesc niste cozonac uscat?".
    Taiati-l felii si puneti-le pe un platou. Faceti un sirop din apa si zahar (in raport de cat cozonac aveti), aromati-l cu esente si adaugati zeama de lamaie, sa fie acrisor. Insiropati, dar nu prea tare. Ornati cu frisca si sirop din dulceata sau dupa imaginatie. (Veronica Bectas)
  • Citeşte mai multe despre:   arhiva jurnalul

    Serviciul de email marketing furnizat de