x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul MINI Roadster intră în România!

MINI Roadster intră în România!

19 Apr 2012   •   19:02
MINI Roadster intră în România!

MINI Roadster si-a facut saptamana trecuta debutul pe piata din Romania, iar primele livrari sunt deja asteptate pentru inceputul lunii mai. Cel de-al saselea model al producatorului britanic este un model compact, sportiv, dedicat celor care apreciaza designul clasic al marcii, agilitatea si motoarele performante. Primul model decapotabil de doua locuri din istoria marcii este disponibil in patru variante de motorizare cu puteri intre 122 CP si 211 CP, un acoperis soft top si o serie de neegalat de echipamente optionale si accesorii de personalizare.

Desi este un Mini, spatiul interior te va surprinde. Portbagajul impresionat pentru un model din clasa lui ajunge la 240 litri in timp ce o trapa de legatura dintre portbagaj si habitaclu permite si incarcarea unor obiecte mai lungi, asa cum ar fi schiuri sau placa de snowboard.

MINI a fost primul producator care a oferit aplicatii de internet integrate in automobil pe baza telefonului mobil inca din septembrie 2010 si ofera si acum servicii fara rival in segment, toate sub numele de MINI Connected. Legatura la internet se face pe baza unui terminal iPhone care ruleaza o aplicatia descarcabila gratuit din Apple Store. Alaturi de RSS Reader, Facebook, Twitter (toate cu functia Text-to-Speach) si Webradio, MINI a oferit inca de la inceput o serie de aplicatii in stilul caracteristic: MINIMALISM Analyser (o aplicatie-joc pentru condusul economic), Mission Control (automobilul creeaza un adevarat dialog cu conducatorul) si Dynamic Music (muzica este generata in functie de stilul de condus). Din primavara acestui an, MINI Connected a primit un nou set de aplicatii – Driving Excitement. Acestea afiseaza cuplul si puterea instantanee a motorului sau in ce directie si cat de puternice sunt fortele centrifuge care actioneaza asupra automobilului.

×