x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

News

14 Mar 2008   •   00:00

Planuri. Vânzările SsangYong în România ar putea creşte cu 30% în acest an, la 400 de unităţi, după ce în 2007 numărul de maşini livrate a scăzut cu 7,3%, avansul estimat bazându-se pe repoziţionarea mărcii pe piaţa locală.

Planuri. Vânzările SsangYong în România ar putea creşte cu 30% în acest an, la 400 de unităţi, după ce în 2007 numărul de maşini livrate a scăzut cu 7,3%, avansul estimat bazându-se pe repoziţionarea mărcii pe piaţa locală. Gama de automobile SsangYong cuprinde cinci modele, respectiv Rexton, Kyron, Actyon, SsangYong Pick-Up şi Rodius. Primele trei sunt automobile de teren, cu tracţiune integrală, al patrulea este un vehicul de teren de tip Pick-Up (camionetă), cu cinci locuri şi benă, în loc de portbagaj, iar al cincilea este un monovolum de mari dimensiuni, cu tracţiune 4x4, care poate transporta până la şapte pasageri.

 

Două noi modele. AutoItalia, importatorul mărcilor Fiat şi Lancia, va începe comercializarea modelului de clasă mică Fiat 500 în luna aprilie, tot pentru această lună fiind planificată şi lansarea pe piaţa românească a vehiculului comercial de mici dimensiuni Fiat Fiorino. Tot în acest an, AutoItalia are în plan introducerea pe piaţă a modelului Lancia Delta, importurile urmând să înceapă în octombrie-noiembrie.

 

VW. Volkswagen urmăreşte în acest an o creştere cu 8% a vânzărilor, ritm similar cu cel atins în 2007, a de­cla­rat directorul de vânzări al producă­to­rului german de automobile, Detlef Wittig, la salonul auto de la Geneva, transmite Reuters. Noul model Golf al celui mai mare producător auto din Europa va fi disponibil pe principalele pieţe europene la sfârşitul anului, prea târziu pentru a contribui la avansul vânzărilor. Vânzările ar putea ajunge, în total, la circa 6,6-6,7 mi­li­oa­ne de vehicule, iar la creş­tere vor contribui toate brandurile grupului, inclusiv marca spaniolă Seat.

×
Subiecte în articol: auto