x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

News

de Sebastian S. Eduard    |    09 Apr 2010   •   00:00
News
Mazda, la maximum.În pofida climatului dificil al industriei auto, Mazda obţine performanţe notabile pe piaţa locală, înregistrând un maximum istoric de 2% al cotei de piaţă pe segmentul autovehiculelor de import în luna februarie. Totodată, cumulat pentru primele două luni ale anului, compania a obţinut o cotă medie cu 0,4% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Grupul Daimler, proprietarul Mercedes-Benz Cars, şi alianţa Renault-Nissan se află în etapele finale ale negocierilor pentru încheierea unui parteneriat pentru reducerea costurilor de dezvoltare şi producţie a autoturismelor mici. Firmele vor să coopereze într-o gamă largă de chestiuni inclusiv utilizarea în comun a motorizărilor şi a platformelor pentru automobile mici, în principal pentru următoarele generaţii ale mărcii Smart a grupului Daimler şi ale gamei de modele Twingo a Renault.

Acasă la Picasso. Actriţe în prima telenovelă românească de epocă, "Aniela" (Acasă TV), Laura Cosoi şi Andreea Pătraşcu mai au un lucru în comun, şi anume modelul maşinii pe care o conduc. Cele două vedete au ales Citroën C3 Picasso.

5643-117625-36_38tv20.jpg

Asemănările se opresc însă aici, cele două maşini ale lor având culori diferite: Laura, negru elegant, iar Andreea, albastru metalizat. Şi activităţile de week-end ale vedetelor diferă, Laura optând pentru o şedinţă foto în natură, împreună cu căţeluşul său Jazz, în timp ce Andreea a decis să îmbine utilul cu plăcutul, preferând o ieşire la mall.

×
Subiecte în articol: auto