x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Anunț al premierului Ciolacu: Eu sunt fem convins că în octombrie cel târziu nu o să mai avem vize cu SUA

Anunț al premierului Ciolacu: Eu sunt fem convins că în octombrie cel târziu nu o să mai avem vize cu SUA

de Redacția Jurnalul    |    12 Mai 2024   •   21:59
Anunț al premierului Ciolacu: Eu sunt fem convins că în octombrie cel târziu nu o să mai avem vize cu SUA

Premierul Marcel Ciolacu a făcut un anunț mult așteptat de români: călătoriile în Statele Unite ar putea deveni mai accesibile începând chiar de anul acesta.

Potrivit declarațiilor sale la Antena 3 CNN, Ciolacu este ferm convins că până în octombrie, sau cel târziu la sfârșitul anului fiscal american în septembrie, românii nu vor mai avea nevoie de vize pentru a intra în SUA. Acest lucru ar însemna un moment istoric pentru relațiile dintre cele două țări, iar premierul îndeamnă la o mobilizare pentru a profita de această oportunitate și pentru a-și înnoi vizele în timp util.

„Anul fiscal în SUA se termină în septembrie. Eu sunt fem convins că în octombrie cel târziu nu o să mai avem vize cu SUA. Trebuie o mobilizare în continuare din partea românilor să meargă să-și înnoiască vizele. Acum e un moment istoric în care trebuie să ne implicăm”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3 CNN.

Pe lângă acest anunț, Ciolacu a adăugat că există perspective bune și în ceea ce privește intrarea României în zona Schengen.  „Eu sunt ferm convins că vom intra și terestru anul acesta”, a declarat Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu vize sua