x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul O nouă sursă de inspiraţie pentru amenajările de interior

O nouă sursă de inspiraţie pentru amenajările de interior

23 Aug 2007   •   00:00

Aproape că putem spune că este la modă acum să ai un blog. Şi, pentru că interesul pentru designul de interior a luat o amploare deosebită in ultimul timp, apariţia unor bloguri dedicate acestui subiect cald au inceput să apară in mod firesc.

Aproape că putem spune că este la modă acum să ai un blog. De fapt, aşa şi este. De ceva timp ne tot atrag atenţia unii şi alţii asupra acestui nou must-have al momentului. Oriunde te-ai invărti in cursul navigărilor tale pe internet, dai peste astfel de "specimene". Şi, pentru că interesul pentru designul de interior a luat o amploare deosebită in ultimul timp, apariţia unor bloguri dedicate acestui subiect cald au inceput să apară in mod firesc.

Conţinut

Una dintre ultimele apariţii din toată blogosfera asta, special croită pe subiectul design de interior, este : designinteriororadea.blogspot.com.

Acesta este blogul firmei de design de interior, industrial şi grafic Davidsign din Oradea. Veţi putea citi aici articole despre design interior şi alte activităţi ale firmei. Prezentări de proiecte, atăt finalizate, căt şi in curs, reflecţii asupra unor teme de design etc. Articolele sunt insoţite de imagini reprezentative care pot constitui un real ajutor pentru cei interesaţi. Vizitatorii sunt invitaţi să lase comentarii şi impresii.

Imaginile şi articolele de pe acest blog ne aduc in prim-plan viziuni personale ale unor designeri de interior, asupra a ceea ce inseamnă designul de interior, amenajările şi estetica formelor care ne inconjoară

Gamă nouă de produse pentru casă

Incepănd de luni, 20 august, şi pănă la 9 septembrie, fiecare familie din Bucureşti şi din imprejurimi va primi gratuit la uşa locuinţei noul catalog IKEA 2008. "Campania de distribuţie a catalogului incepe la 20 august şi va dura trei săptămăni. Practic, in această perioadă, orice locuitor din Bucureşti şi imprejurimi sau din oraşele Piteşti, Tărgovişte, Urziceni, Ploieşti şi, mergănd pe DN1, pănă la Comarnic se poate aştepta să primească acasă, in orice moment, catalogul. Vom distribui in total 950.000 de cataloage in toate aceste zone", ne spune Cornel Oprişan, Retail Manager IKEA Romănia. Pe parcursul fiecărui an, gama de produse IKEA, aceeaşi pentru toate magazinele din intreaga lume, se reinnoieşte permanent. Apar designuri noi, produsele existente sunt imbunătăţite, iar mixurile de piese de mobilier şi decoraţiuni sunt actualizate pentru a urma tendinţele din design şi nevoile in schimbare ale consumatorilor.

Noua gamă de produse va cuprinde aproximativ 25% de produse complet noi, ce vor fi introduse incepănd cu septembrie 2007 şi pe tot parcursul anului viitor, pănă in august 2008.

×
Subiecte în articol: interior