x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Oraşul natal al lui Vettel va fi rebotezat Vettelheim!

Oraşul natal al lui Vettel va fi rebotezat Vettelheim!

19 Noi 2010   •   11:32
Oraşul natal al lui Vettel va fi rebotezat Vettelheim!
Sursa foto: /Reuters
139301-59053091-bm2e6bl17qq01-rtrmadp-3-motor-racing-prix.jpgNoul campion mondial de Formula 1, Sebastian Vettel, va fi sărbătorit, duminică, în oraşul său natal Heppenheim, care va fi rebotezat neoficial Vettelheim, a anunţat primarul localităţii germane, informează AFP.

Vettel, 23 de ani, va fi prezent duminică în cea mai importantă piaţă din Heppenheim şi va fi făcut cetăţean de onoare al oraşului situat la circa 60 de kilometri de Frankfurt, unde a crescut şi unde încă locuiesc părinţii săi.

Astfel, pilotul îşi va face prima apariţie în Germania după ce a devenit cel mai tânăr campion mondial de Formula 1, duminica trecută, la Marele Premiu de la Abu Dhabi.

Autorităţile locale mizează pe prezenţa la eveniment a câtrova zeci de mii de fani. În această vară, cu o săptămână înaintea Marelui Premiu al Germaniei, 120.000 de persoane s-au înghesuit în micuţul oraş de 25.000 de locuitori pentru a urmări o demonstraţie a lui Vetel, făcută cu un monopost Red Bull.

×