x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Pauză de cafea

Pauză de cafea

de Carmen Dragan    |    01 Iul 2010   •   00:00

Nu vreau să fac reclamă, dar chiar am mâncat o îngheţată fără egal. Fină, rafinată, greu de refuzat, am întâlnit-o undeva pe Calea Victoriei.

Nu am ştiut ce să aleg mai întâi din cele 32 de arome: amaretto, biscuit, dolce di latte, cafea, ciocolată albă, cu portocale, condimentată, ciocolată neagră, cu lapte, cu cafea, nucă de cocos, cremă caramel, fior di panna, iaurt de fructe, gianduja, liquorice, malaga, marron glacé, mascarpone, nocciola, fistic, cassata, tiramisu, cremă de vanilie, zabaglione, meringue, panna cotta, mentă, to­rrone, iaurt, scorţişoară & ghimbir.

La acestea se mai adaugă alte trei reţete de îngheţată cu fructe proaspete, disponibile în toate anotimpurile: banane, smochine, mango, curmale, dar şi cu fructe de sezon. Nu trebuie să ne facem griji nici pentru conţinutul caloric, deoarece, din spusele vânzătorilor, îngheţata aceasta are între 100 şi 170 de calorii la 100 de grame.

Prin urmare, doamnelor, nu trebuie să vă limitaţi la doar două-trei cupe! Nu vă dezvălui mai multe, căutaţi ciocogelateria de lux din Capitală şi vă veţi convinge!

×
Subiecte în articol: pauza de cafea