x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Premieră cinematografică

Premieră cinematografică

08 Aug 2007   •   00:00

Oraşul american Springfield, din Colorado, a găzduit la sfărşitul lunii iulie premiera filmului "The Simpsons Movie". Se pare că există multe similitudini intre Springfield şi oraşul in care locuieşte Bart Simpsons.

Oraşul american Springfield, din Colorado, a găzduit la sfărşitul lunii iulie premiera filmului "The Simpsons Movie". Se pare că există multe similitudini intre Springfield şi oraşul in care locuieşte Bart Simpsons. Cum era şi firesc, cu această ocazie, comercializarea gogoşilor (preferatele lui Bart Simpsons) a atins apogeul, filmul fiind o "mană cerească" pentru locuitorii oraşului american. (S.C.)

Măncare sănătoasă

Pentru a preveni obezitatea in răndul adolescenţilor, in şcolile din Statele Unite ale Americii vor fi introduse aşa-numitele "preparate sănătoase". Elevii vor putea alege din meniu legume, humus, pizza din făină integrală sau friptură de pui la cuptor. Iniţiatorii acestui program au afirmat că exemplul personal poate face minuni. "Dacă adolescenţii ii vor vedea pe alţii că mănăncă sănătos, vor proceda şi ei la fel. Humusul este foarte bun, dar numele lui ii sperie puţin pe tineri." Chifteluţele din carne de pui, tăvălite prin făină neagră, "i-au speriat" de asemenea pe adolescenţi, comparăndu-le cu nişte adevăraţi "găndaci copţi". (S.C.)

×
Subiecte în articol: food world