x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Premiu pentru un proiect romănesc

Premiu pentru un proiect romănesc

24 Noi 2007   •   00:00

"Piaţa internaţională a segmentului imobiliar de retail", aşa cum se autointitulează festivalul Mapic de la Cannes, tocmai s-a incheiat vineri, 16 noiembrie 2007.

"Piaţa internaţională a segmentului imobiliar de retail", aşa cum se autointitulează festivalul Mapic de la Cannes, tocmai s-a incheiat vineri, 16 noiembrie 2007. Evenimentul creează an de an o adevărată piaţă internaţională pentru proiectele de retail dezvoltate in intreaga Europă. Criteriile de selecţie in cadrul Festivalului de la Cannes se referă la dezvoltarea proiectului in corelare cu mediul şi cu imprejurimile, impactul asupra oraşului şi a comunităţii precum şi imbunătăţirea şi readucerea in prim-plan a unor zone ale oraşului.

In acest an, Akademia Center, singurul proiect de retail dezvoltat in Romănia, nominalizat la Premiile Mapic in categoria proiectelor de dimensiuni mici şi medii, a fost şi desemnat căştigător. Lansarea acestui proiect am anunţat-o şi noi la momentul respectiv. Vă amintim că Akademia Center este primul proiect modern de centru comercial din oraşul Cluj-Napoca.

Conceptul Global City

Fondul de investiţii Global Finance, prin divizia de Real Estate, anunţă inceperea lucrărilor de construcţie la primul proiect, Global City. Acesta va include atăt clădiri de birouri de clasă A, grupate intr-o zonă intitulată business park, căt şi un ansamblu rezidenţial. Proiectul este amplasat in nordul Bucureştiului, pe o suprafaţă de 60.000 mp.

Despre prelucrarea pietrei naturale

Compania Lazaridis Romănia organizează pentru specialişti, in parteneriat cu Sphera Building Center, vizitarea noii linii tehnologice de prelucrare a pietrei naturale din cadrul fabricii proprii din Băicoi, judeţ Prahova. Desfăşurată sub titlul "Timpul trece… Piatra rămăne! De la materialul brut la aplicaţii speciale", vizita va avea loc la data de 29 noiembrie, cănd cei interesaţi vor avea şansa să vadă indeaproape care este potenţialul pietrei naturale pe linia de prelucrare, ultimele tehnologii din domeniu, rezultatele ce se pot obţine in funcţie de caracteristicile fiecărui tip de piatră şi lucrările speciale pe care le poate suporta un material. Pentru detalii puteţi apela numerele de telefon: 021-319.07.61, Departamentul Evenimente, sau 0724-34.32.57, persoană de contact Elena Popescu.

×