x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea luni şi marţi în ţară şi în Bucureşti

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea luni şi marţi în ţară şi în Bucureşti

de Mediafax    |    11 Sep 2011   •   11:58

Luni, vremea va fi calduroasa, cu temperaturi maxime intre 24 si 34 de grade, usor mai ridicate in Lunca Dunarii. Cerul va fi mai mult senin pana spre sfarsitul intervalului, cand in nordul si nord-vestul tarii vor fi unele innorari si izolat conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat.Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade.
Marti, vremea se va mentine calduroasa, cu temperaturi maxime cuprinse in general intre 26 si 34 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul tarii si in zona de munte, unde izolat vor fi averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, usor mai scazute in depresiuni.
Luni, vremea va fi calduroasa in Bucuresti. Temperatura maxima va fi de 32...33 de grade, iar cea minima de 14...16 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab.

×