x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Răzbunarea diavolilor

Răzbunarea diavolilor

18 Mai 2007   •   00:00

Au trecut doi ani de la finala de coşmar pentru AC Milan, cănd, după ce conduceau la pauză cu 3-0, Liverpool a avut o repriză secundă de excepţie, reuşind nu doar să egaleze, ci chiar să smulgă cununa de lauri italienilor.

AC Milan vrea revanşa după finala pierdută acum doi ani in faţa Cormoranilor

Au trecut doi ani de la finala de coşmar pentru AC Milan, cănd, după ce conduceau la pauză cu 3-0, Liverpool a avut o repriză secundă de excepţie, reuşind nu doar să egaleze, ci chiar să smulgă cununa de lauri italienilor.

Cu siguranţă că Maldini, Cafu, Kaka, Clarence Seedorf, Filippo Inzaghi şi celelalte vedete ale diavolului milanez visează la revanşă imediat ce a fost executat ultimul penalti care a consfiinţit victoria englezilor. Aşa că la 23 mai, la Atena, este vremea răzbunării. Cafu le-a promis suporterilor prin uefa.com că de această dată nu vor mai pierde: "Vom face tot ce ne va sta in puteri pentru a invinge Liverpool. Trebuie să uităm ce s-a intămplat in urmă cu doi ani, pentru că minunile nu se petrec in fiecare zi, iar atunci chiar s-a intămplat o minune. De obicei, las in spate trecutul, insă nu pot să uit acea finală şi tocmai de aceea vreau ca de această dată noi să părăsim terenul invingători".

FAVORIŢI. Credinţa lui Cafu in victorie are la bază şi forma extraordinară traversată de compatriotul său, Kaka, pe care il consideră cel mai bun jucător al momentului. Inclusiv Sir Alex Ferguson, antrenorul clubului Manchester United eliminat de AC Milan in semifinalele Ligii Campionilor, crede cu tărie că italienii sunt favoriţii finalei. Din acest punct de vedere istoria se repetă intrucăt şi la Istanbul elevii lui Carlo Ancelotti au pornit din postura de favoriţi, insă pănă la urmă Cupa a luat drumul Angliei. Insă căştigarea finalei Champions League in condiţiile in care milanezii au fost la un pas de a nu participa in această competiţie ar echivala cu implinirea unui vis. De asemenea, ar putea insemna finalul unor jucători emblematici precum Maldini sau Cafu. Meciul va fi transmis de Pro TV, miercuri de la 21:45.

×
Subiecte în articol: sport