x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Renault lanseaza noul Symbol, un Logan pentru tarile emergente

Renault lanseaza noul Symbol, un Logan pentru tarile emergente

de IncomeMagazine    |    03 Noi 2012   •   15:47
Renault lanseaza noul Symbol, un Logan pentru tarile emergente
Noul Renault Symbol este o Dacia Logan II restilata. Prezentat la salonul de la Istanbul, noul automobil va fi pozitionat ceva mai sus in gama din care face parte primul Logan si va fi destinat exclusiv tarilor emergente.


Renault lanseaza noua masina mondiala pentru tarile emergente. Firma franceza vrea, de fapt, sa imprime propriilor modele vandute sub logo-ul Daciilor romanesti in plus de diferentiere. Constructorul francez prezinta, in premiera mondiala la salonul de la Istanbul, noul sau Symbol. Nu-l recunoasteti?

Inseamna ca operatia estetica a reusit. In spatele unui „chip” foarte Renault, este vorba, de fapt, de o Dacia Logan din generatia a doua, dezvaluita la inceputul lunii trecuta la Salonul mondial de la Paris, dar retusata si cu alt nume! Produsa in Romania, acest Symbol va fi comercializata in Turcia incepand de anul viitor, apoi in Algeria si Tunisia.

Citeste AICI despre planurile de viitor ale constructorului francez

Citeste si
Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a gasi mai usor un nou loc de munca
Ce se ascunde in spatele marcilor proprii din hypermarketuri
Cele mai costisitoare catastrofe naturale din lume

×
Subiecte în articol: Dacia Logan II Renault Symbol