x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Schimbare - Presa auto se reorganizeaza

Schimbare - Presa auto se reorganizeaza

21 Oct 2004   •   00:00

Adunarea Generala a Asociatiei Presei Auto din Romania (APAR) a decis schimbarea sistemului de conducere a organizatiei.

Astfel, APAR va fi condusa de un Consiliu Director care va contine: presedinte de onoare, presedinte, fostul presedinte, doi vicepresedinti si doi membri. Presedintele si fiecare dintre cei doi vicepresedinti vor avea acest mandat pe timp de doi ani, dupa care primul vicepresedinte va deveni presedinte, fiind urmat, dupa alti doi ani, in functie, de celalalt vicepresedinte. In plus, dupa terminarea mandatului, fiecare va avea drept de vot in Consiliul Director.

MASINA ANULUI. APAR isi propune sa organizeze si anul acesta competitia "Masina Anului in Romania" in colaborare cu Uniunea Ziaristilor si Editorilor de Presa Auto din Romania (UZEAR), cu care se afla in litigiu de patru ani, respectand aceleasi reguli stipulate la editia de anul trecut. APAR se poate mandri cu nume mari ale presei auto mondiale in componenta. Astfel, Paul Frere, presedintele de onoare al juriului "Car of the Year", recunoscut la nivel planetar drept cel mai mare jurnalist auto al tuturor timpurilor, Ray Hutton, presedintele in exercitiu al juriului COTY - Car of the Year si Haig Simonian, Senior Editor la Financial Times sunt membri de onoare ai APAR, fiecare primind aceasta calitate in urma unei vizite la Bucuresti realizata in trecut.

×
Subiecte în articol: auto