x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Showroom de interioare

Showroom de interioare

10 Mai 2007   •   00:00

De puţin timp, in Bucureşti a fost lansat un concept inedit de showroom. Este vorba despre showroom-ul proiectului rezidenţial Asmita Gardens.

Afla ce e nou

Locuinţe la scară reală ce pot fi probate de clienţi

De puţin timp, in Bucureşti a fost lansat un concept inedit de showroom. Este vorba despre showroom-ul proiectului rezidenţial Asmita Gardens. Un concept unic prin faptul că dă potenţialilor clienţi posibilitatea de a vedea şi de a se plimba prin trei tipuri de apartamente construite la scară reală. Este o ocazie de a aprecia cum stau lucrurile in realitate, căt de spaţioasă este locuinţa pe care ţi-ai dori-o, care este calitatea finisajelor şi alte detalii pe care nu le-ai fi putut sesiza de pe schiţa proiectului. „Am simţit nevoia să arătăm pieţei mai mult decăt un simplu showroom cu o machetă, un film, planuri şi broşuri; am vrut să oferim o experienţă unică - aceea de a proba un apartament off-plan pe viu, plimbăndu-te prin el, văzăndu-i finisajele şi posibilităţile de acomodare a stilului tău de viaţă. Clienţii il văd, il măsoară, ii simt potenţialul şi işi proiectează in el secvenţe de viaţă, decizănd mai uşor şi in deplină cunoştinţă de cauză", ne-a declarat Atena Tiplic, Project Sales Coordinator, reprezentant al Colliers International, agentul exclusiv al proiectului. Showroom-ul cuprinde o garsonieră, un apartament cu două camere şi unul cu trei camere.

Despre proiect

Proiectul Asmita Garden propune un ansamblu de şapte clădiri cu un regim de inălţime de P+16/20/24 E, avănd in componenţa sa cea mai inaltă clădire din Capitală. In total, complexul situat pe Splaiul Unirii nr. 168 va oferi 799 de apartamente ce vor beneficia de facilităţi precum: acces controlat, parcare, spaţii comerciale, loc de joacă pentru copii, bancă etc. Prima fază a proiectului a fost scoasă la vănzare anul trecut şi este in prezent peste 50% văndută. Proiectul va livra prima fază in toamna 2008.

208 apartamente scoase la vănzare

Neocity Group Romănia a anunţat punerea in vănzare a primelor 208 apartamente din complexul NeoPeninsula, un proiect rezidenţial in valoare de 300 de milioane de euro. Complexul este situat in estul Capitalei, zona Doamna Ghica - Heliade intre Vii, mărginit la nord şi est de Răul Colentina şi Lacul Fundeni. Preţurile pornesc de la 1.000 euro/mp + TVA şi variază in funcţie de suprafaţa apartamentului, etajul la care este amplasat şi vederea către lac sau către parcul interior. Preţul minim de la care va porni achiziţionarea unui apartament variază in funcţie de numărul de camere: garsonieră - 68.000 euro + TVA; un apartament cu două camere - 108.000 euro + TVA; un apartament cu trei camere - 132.000 euro + TVA.
O nouă sursă de inspiraţie
Un site cu informaţii interesante, special conceput pentru a oferi soluţii legate de instalaţia electrică din locuinţă, a fost lansat de curănd. Este vorba despre site-ul www.casa.schneider-electric.ro, de interes pentru cei preocupaţi sau implicaţi in construirea sau re/amenajarea unei case, oferind recomandări practice de alegere a echipamentelor electrice necesare intr-o locuinţă. Site-ul este structurat pe cinci secţiuni, anume: soluţii pentru locuinţe, informaţii despre produse, totul despre siguranţă, alegerea design-ului aparatajului electric, profi center (zona dedicată electricienilor).
×