x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Şi "office", şi divertisment

Şi "office", şi divertisment

de Alexandru Radescu    |    01 Aug 2009   •   00:00
Şi "office", şi divertisment

Un monitor LCD Full HD numai bun pentru semnal digital. Taiwanezii de la Asus au scos pe piaţă seria de monitoare LCD T1, capabile să redea High Definition TV, precum şi conţinutul discurilor Full HD Blu-ray. Noua familie cuprinde modele cu diagonale de 22, 24 şi 27 de inci, integrând TV tunere hibride pentru recepţia semnalului digital DVB-T.



Gama T1 redă sunetul surround prin intermediul unei perechi de difuzoare de 7W, Paleta de porturi include două interfeţe HDMI, doi conectori SCART. Cu Smart Contrast Ratio poate fi atinsă o rată de contrast de 20000:1 pentru redarea unor imagini mai clare şi realiste pe parcursul derulării jocurilor sau a visionării filmelor. În modul Splendid Game se îmbunătăţesc luminozitatea şi contrastul zonelor mai greu de urmărit, astfel încât jucătorii să îşi poată identifica mai uşor adversarii ascunşi în colţurile întunecate ale ecranului. De asemenea, tehnologia Video Intelligence ajustează parametrii de afişare a imaginii în vederea optimizării reproducerii culorilor conform unui mod preconfigurat.

5094-98288-08_15_case8.jpgPENTRU CAFEAUA DE FIECARE ZI

Vrem nu vrem, unii dintre noi nu mai pot funcţiona fără o cafea. În alte cazuri e vorba doar de "suport" de pălăvrăgeală. Pentru toţi pasionaţii de cafea, Philips a scos pe piaţă două cafetiere care prepară până la 1,2 l din licoarea "magică". Modelele HD 7567 şi 7566 beneficiază de sistemul antipicurare, care îţi permite să întrerupi prepararea când doreşti. Vei şti când trebuie să umpli rezervorul de apă graţie pereţilor transparenţi care îţi indică nivelul apei. După fiecare cafea preparată, aparatul se opreşte automat.  Cele două cafetiere au componente detaşabile, care pot fi curăţate în maşina de spălat vase. De asemenea, inelul protector din dotare previne spargerea vasului. La modelul 7567 există un cronometru presetabil, care permite reglarea aparatului în funcţie de momentul în care doreşti să consumi cafeaua.

×
Subiecte în articol: lcd full hd