x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Un nou portal de anunţuri imobiliare

Un nou portal de anunţuri imobiliare

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    11 Dec 2008   •   00:00

INSTRUMENT PENTRU CEI CARE VÂND SAU CUMPĂRĂ O CASĂ
O tehnologie de căutare inovatoare, care permite vizitatorilor acces la cea mai mare bază de date de anunţuri imobiliare din ţară, este ceea ce ne promit cei care au construit noul portal de imobiliare homedirect.ro.



Baza de date www.homedirect.ro numără în prezent peste 276.000 de oferte imobiliare. În plus, sunt oferite vizitatorilor sfaturi utile pentru cumpărarea sau vânzarea unei case, consultanţă pentru găsirea celor mai bune soluţii de finanţare sau de asigurare, idei creative şi sfaturi pentru renovarea şi redecorarea locuinţei, precum şi informaţii practice despre mutatul în casă nouă.

O secţiune utilă a portalului este "Finanţe", aceasta prezentând informaţii despre credite, taxe notariale, asigurări, detalii extrem de importante ce trebuie ştiute atunci când se face o investiţie imobiliară.

DETALII
Explicând procesul de formare a structurii organizatorice şi funcţionale a portalului, Auke Douwe Veenstra, Managing Director Homedirect International Group, ne spune: "Tehnologia de căutare folosită de Homedirect este rezultatul a aproape doi ani de cercetare, creaţie şi testare. Cu o echipă de zece specialişti în IT (specialişti în baze de date, designeri web şi matematicieni), la care s-au adăugat pe parcursul ultimelor zece luni specialişti în project management, vânzări, marketing şi management, am dezvoltat o tehnologie care face posibilă colectarea tuturor ofertelor existente pe web pentru un anumit produs, pe o anumită piaţă. Cu alte cuvinte, am construit o platformă generală de căutare ce poate fi ajustată/adaptată pentru un anumit produs sau o anumită piaţă (de exemplu, ofertele imobiliare din România sau toate ofertele de pe piaţa de ambarcaţiuni din Franţa)".

GARANŢIE SUPLIMENTARĂ
Trei ani de extragaranţie reprezintă cea mai nouă propunere lansată de Electrolux. Orice produs electrocasnic mare, fie acesta frigider, combină frigorifică, maşină de spălat rufe sau vase, uscător, aragaz, plită sau cuptor încorporabil, achiziţionat în perioada 1 noiembrie - 31 decembrie obţine o garanţie de cinci ani (doi ani garanţia standard şi trei ani extragaranţie). Extragaranţia poate fi obţinută printr-un telefon dat, după achiziţie, la linia directă Electrolux Family Club – 021.211.88.08, unde, pe baza unei copii a facturii, se va emite Cardul Ediţie Specială Electrolux Family Club. Prin intermediul acestuia, consumatorul va beneficia de cei trei ani extragaranţie şi de diverse alte facilităţi.

INAUGURARE DE MAGAZIN LA SIBIU

Săptămâna trecută a fost inaugurat la Sibiu cel de-al optulea hipermagazin cu mobilier pentru casă, decoraţiuni şi mobilier pentru birou din reţeaua Mobexpert operată în România. Hipermagazinul este integrat în parcul comercial Shopping City Sibiu. În plus, cu prilejul inaugurării hipermagazinului de la Sibiu, Mobexpert a lansat şi colecţia sa de Crăciun 2008.

MAGAZINE NOI CU OBIECTE SANITARE
La scurt timp după deschiderea primului showroom în Bucureşti, Roca deschide alte trei noi showroom-uri la Braşov, Timişoara şi Sibiu. Astfel, showroom-ul din Braşov este realizat împreună cu centrul comercial Cubo, un spaţiu amenajat în stil futuristic, chiar la ieşirea din oraş. Cel din Timişoara este un parteneriat cu Flexibil, în timp ce showroom-ul din Sibiu este un parteneriat cu Ambient. Gama de produse disponibile în aceste locaţii include obiecte de porţelan vitrat, căzi de baie şi cabine de duş, căzi de hidromasaj şi spa, baterii, seturi de baie.

×