x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul "Un pui de somn" pe cinste!

"Un pui de somn" pe cinste!

13 Sep 2007   •   00:00

Este bine cunoscut efectul benefic al unui somn "bun", asupra bunului mers al activităţilor desfăşurate in cursul unei zile! Se cunoaşte, de asemenea, că principala cauză a durerilor de spate, găt şi articulaţii este determinată de o poziţie incorectă şi de presiunea excesivă exercitată asupra corpului.

Gamă inovatoare de perne şi saltele

Â

Este bine cunoscut efectul benefic al unui somn "bun", asupra bunului mers al activităţilor desfăşurate in cursul unei zile! Se cunoaşte, de asemenea, că principala cauză a durerilor de spate, găt şi articulaţii este determinată de o poziţie incorectă şi de presiunea excesivă exercitată asupra corpului. O saltea prea tare sau prea moale putănd accentua aceste dureri. Inţelegănd toate acestea, tot mai multe persoane se găndesc la modalitatea in care dorm cănd aleg o saltea.

Inovator

In spiritul acestei stări de fapt, Tempur a venit cu o soluţie menită să rezolve aceste neajunsuri, respectiv o linie de saltele şi perne care reduc presiunea exercitată asupra corpului şi reprezintă un succes la nivelul tehnologiei suprafeţelor de dormit, anulănd totodată prejudecata conform căreia o saltea trebuie să fie tare. Toţi experţii din domeniu au ajuns la concluzia că saltelele trebuie să se conformeze liniei corpului, şi nu invers.

Lansate iniţial in sectorul medical pentru prevenirea ulcerului de decubit şi a durerilor de spate, astăzi aceste produse contribuie la imbunătăţirea calităţii somnului şi, implicit, a vieţii a milioane de oameni din intreaga lume. Persoanele care se confruntă cu dureri in regiunea lombară, cu dureri ale spatelui sau probleme ale zonei cervicale, vor constata o diminuare considerabilă a acestor afecţiuni dormind pe salteaua sau perna TEMPUR.

Master in design

Un interesant concurs de master este oferit de una dintre cele mai bine cotate instituţii de profil, anume Istituto Europeo di Design. Este vorba despre Masterul "Design de produs - designul şi industria artizanală".

Acest program va ajuta studenţii să inţeleagă modul de aplicare a designului la industria artizanală, in contextul in care se ştie că in multe ţări există o enormă tradiţie artizanală, care adesea nu poate găsi o cale adecvată către internaţionalizare şi pieţe globale. In această perspectivă, cursul de Master este o ocazie de a reflecta asupra proiectelor de design aplicate la producţia artizanală, in principal cea a sticlei, dar şi a ceramicii, textilelor şi mozaicului. Detalii lămuritoare pe site-ul www.eduproject.ro.

Design la promoţie!

Pănă la 25 septembrie, la magazinul Living din Bucureşti aveţi parte de o promoţie tentantă, preţuri cu 40% mai mici. Tentantă mai ales prin prisma faptului că decoraţiunile şi accesoriile pentru casă sunt create de case de design celebre in Europa. Magazinul prezintă o colecţie variată şi unică de obiecte produse de firme de renume din Scandinavia, Italia, Franţa, Anglia şi Spania, intr-o atmosferă specială, găzduită de Galeriile Kretzulescu in inima Bucureştiului, lăngă Librăria Humanitas.

×