x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal în fața penitenciarului din Ploiești, după ce un deținut ar fi fost agresat

Scandal în fața penitenciarului din Ploiești, după ce un deținut ar fi fost agresat

de Redacția Jurnalul    |    17 Mai 2024   •   10:47
Scandal în fața penitenciarului din Ploiești, după ce un deținut ar fi fost agresat

Jandarmii au intervenit joi seara după ce mambrii familiei unui deținut implicat într-o altercație în penitenciarul din Ploiești s-au strâns în fața sediului și au devenit recalcitranți.

Potrivit IPJ Prahova, joi seara, în urma altercației dintre cei doi bărbați deținuți în penitenciarul din Ploiești, membrii familiei unuia dintre aceștia s-au deplasat în fața penitenciarului, manifestând un comportament recalcitrant.

La fața locului au fost solicitați în sprijin jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, dar și jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Ploiești.

„La scurt timp, situația a fost aplanată, în cauză fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale conform Legii nr.61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare totală de10.000 de lei”, a transmis Poliția Prahova.

Joi, polițiștii au fost solicitați la penitenciar în urma unui conflict. La fața locului, polițiștii au stabilit că, în urma unui conflict verbal, spontan, privind un meci de tenis dintre deținuți, un bărbat de 28 de ani ar fi lovit în zona capului un alt bărbat de 38 de ani.

Victima a refuzat transportul la spital, acordându-i-se îngrijiri medicale la fața locului. De asemenea, polițiștii precizează că aceasta nu dorește să formuleze plângere cu privire la cele întâmplate.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

 

       

 

 

×
Subiecte în articol: detinut jandarmi penitenciar ploiesti