x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Vezi super maşina electrică mai rapidă ca un Porsche!

Vezi super maşina electrică mai rapidă ca un Porsche!

03 Oct 2011   •   06:48
Vezi super maşina electrică mai rapidă ca un Porsche!

Dupa ce, in urma cu cinci ani, a socat lumea auto prin lansarea modelului electric Lotus Elise, directorul si fondatorul Tesla Motors a mai facut un anunt indraznet. Elon Musk a promis ca Tesla va construi o versiune mult mai performanta a Model S, care va fi mai rapida ca Porche 911 Carrera. Si se pare ca s-a tinut de cuvant.

Sambata, sute de potentiali clienti au luat cu asalt parcarea fabricii americane in momentul in care Musk a condus o versiune pre-productie a Tesla S Model, care va costa 50.000 de dolari.

"Companiile petroliere spun ca automobilele electrice nu sunt bune, insa adevarul este ca ei nu vor ca aceste masini sa functioneze", a declarat Musk. "Insa iata! Ar putea sa spuna ca aceasta masina este ca un unicorn. Ei bine, in aceasta seara aveti ocazia sa calariti un unicorn!".

Dupa ce a condus masina pe scena, Musk a iesit din sedanul de 7 locuri. Insa nu singur. Alaturi de fondatorul Tesla, au mai coborat din masina alti 7 pasageri, cu tot cu bagaje. Directorul companiei spera ca masina sa ajunga la clienti de anul viitor.

×