x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Vreme frumoasă în weekend. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

Vreme frumoasă în weekend. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

05 Aug 2011   •   08:49
Vreme frumoasă în weekend. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

Meteorologii anunta vreme frumoasa in acest weekend, in majoritatea zonelor tarii. Vineri, vremea va fi usor instabila, insa sambata si duminica situatia se schimba in bine. Temperaturile maxime din acest weekend vor fi cuprinse intre 23 si 32 de grade, iar cele minime se vor situa intre 9 si 20 de grade.

PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE:

IN CAPITALA

VINERI
Cerul va fi temporar noros si in cursul zilei trecãtor va ploua. Temperatura maximã se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 15...17 grade. Presiunea atmosferica va fi in usoarã scãdere.

SAMBATA
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab panã la moderat. Temperatura maximã se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã va fi de 15...17 grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabilã.

DUMINICA
Vremea se va mentine in general frumoasã si se va incãlzi. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maximã va fi de 31...32 de grade, iar cea minimã de 15...17 grade.


IN TARA

VINERI
Vremea va fi usor instabila. Cerul va prezenta innorari, mai acentuate ziua si in prima parte a noptii, in sud-vestul si sudul tarii, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice, precum si in zona de munte, unde astfel de fenomene se vor semnala local. In celelalte regiuni cerul va fi variabil si numai izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab panã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 29 de grade, iar cele minime se vor situa intre 9 si 19 grade. Presiunea atmosferica va fi in usoara scãdere.

SAMBATA
Vremea va fi in general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri si izolat ploi slabe in sud-vestul si nord-vestul tãrii, precum si in zona de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 32 de grade, iar cele minime se vor situa intre 10 si 20 de grade. Presiunea atmosferica va continua sa scadã usor in vest, centru si nord si va fi usor variabilã in celelalte regiuni.

DUMINICA
Vremea se va mentine in general frumoasã si se va incãlzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri in regiunile nordice si vestice, dar numai izolat vor fi averse si descãrcãri electrice. Vantul va sufla slab panã la moderat, cu intensificãri izolate in vestul tãrii. Temperaturile maxime se vor situa intre 25 si 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 11 si 21 de grade.

LUNI
Vremea se va mentine in general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri in nord-vestul si nordul tãrii, precum si in zona de munte, unde pe arii restranse vor fi averse si descãrcãri electrice. Vantul va avea unele intensificãri in regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor situa intre 27 si 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 12 si 22 de grade.

Pentru informatii complete despre starea vremii, accesati site-ul meteoplus.ro.

×