x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Vreme frumoasă şi în acest weekend. Vezi prognoza pe trei zile

Vreme frumoasă şi în acest weekend. Vezi prognoza pe trei zile

16 Sep 2011   •   09:00
Vreme frumoasă şi în acest weekend. Vezi prognoza pe trei zile

Turistii care se afla pe litoral sau vor sa ajunga la Marea Neagra in acest weekend se pot considera norocosi. Urmeaza trei zile cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius.

Vineri (16 septembrie)
In tara, vremea va fi calda, desi valorile termice vor scdaea usor si in regiunile sudice, astfel incat temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 32 de grade, izolat mai ridicate in Lunca Dunarii. Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre 8 si 18 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sud-estul tarii si in zona de munte, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

La Bucuresti, desi temperatura aerului va scadea usor, vremea va fi calda, astfel incat temperatura maxima va fi de 30-31 de grade Celsius, iar cea minima de 15-17 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, iar spre seara si in cursul noptii vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

Sambata (17 septembrie)
In tara, vremea va fi calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil si doar izolat, in regiunile sudice si la munte, vor fi conditii pentru averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 31 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade, mai coborate in depresiuni. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

La Bucuresti, vremea va fi calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, iar ziua vor mai fi conditii ca trecator sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 28-29 de grade, iar cea minima de 14-16 grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

Duminica (18 septembrie)
In tara, vremea se va mentine calda pentru acesta perioada. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse averse si descarcari electrice, spre seara si in cursul noptii, in regiunile vestice si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in sud-vest, sud si est, precum si in zona montana. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 33 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, mai coborate in depresiuni.

La Bucuresti, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 30-31 de grade, iar cea minima de 14-15 grade.

Pentru informatii complete despre starea vremii, accesati site-ul meteoplus.ro.

×