x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Vreme rece în toată ţara. Vezi prognoza pe trei zile

Vreme rece în toată ţara. Vezi prognoza pe trei zile

24 Oct 2011   •   05:53
Vreme rece în toată ţara. Vezi prognoza pe trei zile

Presiunea atmosferica ramane ridicata, dar nu se risipesc norii de ploaie. In vestul si in sudul tarii ploua slab, iar la munte cad precipitatii mixte. In celelalte regiuni iese si soarele. Vantul sufla mai tare in sud. La amiaza sunt intre 8 si 16 grade.

In Capitala, sunt nori si luni, iar in prima parte a zilei sunt sanse sa cada si cativa stropi de ploaie. Spre pranz norii se mai risipesc, dar temperatura ramane scazuta pentru aceasta data: la amiaza nu vor fi mai mult de 11, 12 grade.

E vreme de toamna rece la munte, iar stratul de nori destul de gros. Prognoza anunta precipitatii mixte doar pe arii restranse, indeosebi la inaltimi mari, in masivele din sud si din sud-vest, iar vantul sufla mai alert pe creste si sporeste senzatia de frig. Temperaturile maxime mai scad usor.

Marti, norii de ploaie se muta in regiunile extracarpatice din est si sud-est, iar la munte mai cad precipitatii mixte. In sud-vest si in interiorul arcului carpatic vremea e mai frumoasa, cu cer variabil, dar va fi ceata dimineata, pe arii restranse, in centrul tarii. Vantul sufla cu intensificari in Banat si pe litoral. Maximele zilei se vor situa intre 8 si 17 grade, cu cele mai mari valori in vest.

In Capitala soarele ramane dincolo de nori o buna parte a zilei. Nu ploua insa, iar vantul sufla cel mult moderat. La amiaza e o putin mai cald decat luni, vorbim despre maxime de 13, 14 grade.

Miercuri, vremea se mai indreapta. Doar prin sud mai raman nori cat sa lase si cateva picaturi de ploaie. In celelalte regiuni, pe arii restranse, ziua incepe cu ceata, apoi soarele de toamna invioreaza atmosfera. Maximele prognozate de meteorologi sunt cuprinse intre 7 si 17 grade, dar vor scadea usor temperaturile in sud.

Norii mai acopera temporar cerul si in Bucuresti, iar dimineata e posibil sa fie ceata. Pana la amiaza mercurul urca doar pana la 11 grade, valoare sub cea normala pentru aceasta data.

×