x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Wall-Street.ro afirmă, specialiştii dau note: Cum vedem viitorul industriei auto

Wall-Street.ro afirmă, specialiştii dau note: Cum vedem viitorul industriei auto

03 Oct 2012   •   13:19
Wall-Street.ro afirmă, specialiştii dau note: Cum vedem viitorul industriei auto

Anii urmatori vor aduce o serie de schimbari in industria auto. In viitor, pentru clienti vor conta din ce in ce mai mult sistemele multimedia avansate. Este posibil ca in perioada urmatoare, lunar, un dealer de masini sa isi inchida businessul. Ponderea motorizarilor pe benzina mici si supraalimentate va ajunge la o cota de piata mai mare decat cea a propulsoarelor pe benzina clasice (aspirate) in urmatorii trei ani. Cat de adevarate sau false sunt aceste afirmatii?

Jurnalistii Wall-Street.ro continua noul format de articole, original si inedit – noi venim cu afirmatii pe care specialisti din piata le comenteaza si le noteaza in functie de gradul de veridicitate si propriile convingeri.

O afirmatie a Wall-Street.ro a fost notata de la 1 la 10, in functie de gradul de corectitudine al ei. Astfel, daca o afirmatie primeste nota 1 inseamna ca specialisul din piata o considera total falsa/imposibil de realizat, in timp ce nota 10 inseamna ca este complet de acord cu respectiva afirmatie.

Citeste mai mult pe wall-street.ro

×