x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Bun de Zoo

27 Mar 2005   •   00:00

Vlad Craioveanu este un farsor innascut. "Intotdeauna am avut o putere de convingere. Din liceu ma distram asa. Eu mereu aveam dreptate si reuseam sa-i conving pe toti ca sunt nevinovat, desi eram vinovat. E ceva hiptonic", spune el.

  • de ROXANA I. ANCUTA
  • PRINTRE MAIMUTE
  • Vlad Craioveanu a stat dezbracat printre animale salbatice
    Vlad Craioveanu si-a luat-o o data pe cocoasa, din cauza farselor pe care le-a facut unor oameni pe strada, pentru a-i distra pe telespectatori. Vedeta crede ca a mancat bataie, pentru ca romanului ii lipseste umorul si este prea inchistat si zapacit de grijile de zi cu zi. "Singura data cand am incasat-o in timpul filmarilor a fost la cinematograful Luceafarul. Aveam o portavoce, cu ajutorul careia povesteam filmul: "Acum, Robert de Niro o sa faca aia sau cealalta etc.". O taranca coclita, vopsita ca naiba-n cap, de i se vedea si parul negru la radacina, a luat portavocea si a aruncat cu ea, undeva intr-un rand din fata, spargandu-i capul unui tip. Respectivul a crezut ca eu am fost de vina si a venit sa dea in mine, dar s-a interpus plasatoarea intre noi", povesteste Vlad. Cu toate acestea, spectatorul suparat a reusit sa-i scape doi pumni lui Craioveanu. "Eu as aprecia daca mi s-ar intampla mie ceva de genul acesta. La noi totul trebuie sa fie incordat, sa fie conflict."

    CU CIORAPUL PE INSTRUMENT. Era cat pe ce sa-i fie atinsa si integritatea masculina! Vlad Craioveanu s-a dus la Gradina Zoologica si s-a bagat intr-o cusca, dezbracat si doar cu un ciorap tras peste "cel mai de pret obiect" al sau. Nimic rau nu s-ar fi intamplat, daca ar fi intrat in cusca imbracat, asa cum ii spusese directoarei de la Zoo. "Stateam in spatele gratiilor si spuneam ca eu sunt omul. Langa mine erau maimutele si tigrii, iar vizitatorilor le ziceam: "Nu va mai uitati la maimute si la tigri, ca nu sunt interesanti! Uitati-va la mine, ca eu pot face mai multe lucruri. Va spun bancuri, poante, va povestesc de meciul de aseara". Nu a durat mult si a venit sefa gradinii zoologice, cu patru caini lupi, iar producatorul meu cred ca n-avea pampersii pe el si a facut pe el, de frica. S-a speriat si i-a dat caseta, desi nu ar fi trebuit sa o faca."

    "Imi ia mai mult timp sa ma enervez, dar atata vreme cat merg pe strada si tu ma agresezi, n-am nici o scrupula sa-ti dau un par in cap. M-ai provocat, eu reactionez ca atare. Ideea este ca fac job-ul asta cand sunt cu o camera de luat vederi pe mine si, intr-adevar, atunci ma port ca un show man, pentru ca asa trebuie. In viata particulara nu sunt asa spectaculos. Prefer sa fiu ignorat"

    "S-a nimerit sa-i fac, de curand, o farsa lui Escu, partenerul meu de show de la Pro Fm. I-am spus ca eu nu vreau sa lucrez cu el, ca mi-a fost bagat pe gat de catre sefi si sa aiba grija pentru ca eu dau cele mai multe interviuri, iar el nu. Eu fac sex cu cele mai multe femei si ca-mi fac griji pentru ca arata destul de bine si o sa-mi fure din publicul feminin. Si a cam marsat. A crezut" - Vlad Craioveanu, DJ Pro FM

    CNA-UL SI MIRCEA RUSU

    In perioada in care se difuza emisiunea "Zero", CNA i-a interzis show-ul, timp de o luna. "Am fost suspendat din cauza lui Mircea Rusu Band, care m-a sunat si mi-a spus ca o sa am probleme pentru ca-l cunoaste pe Adrian Paunescu, iar atunci, Adrian Paunescu avea o influenta destul de puternica in cadrul CNA. Eu nu l-am crezut, dar el a avut dreptate. Dar de ce s-a suparat? Pentru ca mie nu-mi placea muzica lui, am luat o caseta VHS si am scos banda din ea. Am zis ca aceasta e banda lui Mircea Rusu, dupa care am luat un ciocan si am inceput sa-i sparg caseta video".

    S-A DAT IN JUDECATA

    Exista si o pacaleala despre care spune ca i-a iesit cel mai bine: "M-am dus la Oficiul pentru protectia copilului si le-am spus ca am fost violat de taica-meu, in copilarie. L-am reclamat, am cerut daune si sa fie bagat in puscarie. Oamenii au crezut, iar eu i-am si filmat cu camera ascunsa. In 1999, la radio, m-am dat pe mine in judecata. Am sunat un avocat si i-am spus ca un idiot, o javra infecta, Vlad Craioveanu, mi-a lezat imaginea. La care avocatul: "Da, nici eu nu-l suport pe jegosul ala. Haide sa-i facem un proces"".

    BATRANICA Si MOSTENIREA

    Unele dintre trasnaile lui Craioveanu nu au fost prea amuzante. "Spre exemplu ce mi s-a intamplat acum, dar n-am vrut sa o dau pe post. Am gasit niste oameni care voiau sa aiba grija de o batranica, in schimbul locuintei dupa ce murea. Eu eram nepotul batranicii si le spuneam: "Haideti sa ii schimbam medicamentele. In loc de bulinele pentru inima, i le dam pe cele pentru ficat, ca sa intrati si voi in posesie, iar eu sa mostenesc niste bani. Casa nu ma intereseaza. O speriati si voi, pentru ca are probleme cu inima. Apareti dupa colt, noaptea cand se duce la toaleta, tipati si o bagam in mormant". Ei au fost de acord: "Da, dom’ne, se rezolva", dar nu am putut da inregistrarea pe post. Cred ca Politia ar fi lucrat bine cu mine sau as fi fost un bun securist", a spus mandru Craioveanu.
    ×
    Subiecte în articol: craioveanu editie de colectie