x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old 430 de firme la targul de mobila BIFE-TIMB

430 de firme la targul de mobila BIFE-TIMB

04 Sep 2004   •   00:00

In perioada 8-12 septembrie, complexul expozitional Romexpo gazduieste cea de-a XIII-a editie a targului international de mobila BIFE-TIMB.

Cei care vor vizita expozitia vor putea alege din oferta a 430 de firme producatoare de mobila, decoratiuni interioare si echipamente pentru exploatarea forestiera din 16 tari care isi vor expune produsele pe o suprafata de 40.000 de metri patrati.

SALOANE Targul din acest an inglobeaza doua sectiuni: industria si, in premiera, sectiunea mobila, cu cinci saloane tematice. Cei care se afla in cautare de mobilier nou vor avea de ales intre salonul clasic si traditional, salonul modern si functional, salonul design si avangarda pentru mobila de lux, salonul sit&relax pentru canapele, scaune, mese si salonul mic mobilier si decoratiuni interioare. In paralel cu targul de mobila se va desfasura cea de-a cincea editie a Proshop, salon specializat in dotarea magazinelor cu case de marcat, cantare electronice etc., prezentarea marfurilor si promovarea vanzarilor. Proshop decide sa raspunda intrebarilor unei manifestari de acest tip prin desfasurarea unor seminarii cu tematica specifica.

PROGRAM. Cele doua expozitii sunt deschise publicului vizitator intre orele 10:00 si 18:00, iar in ultima zi, 12 septembrie, intre 10:00 si 16:00. Deschiderea oficiala are loc miercuri, 8 septembrie, la ora 11:00, in Sala Madgearu.

×