SCOALA
Studii americane, Administrarea afacerilor, Relatii internationale si studii europene. Acestea sunt noutatile Universitatii Bucuresti pentru admiterea 2004. Specializari noi, in concordanta cu piata fortei de munca.
EUGENIA MIHALCEA
Tinerii care vor sa devina studenti ai Universitatii Bucuresti au din aceasta vara noi optiuni, noi specializari, in conformitate cu cerintle actuale ale pietei muncii. Astfel, Facultatea de Istorie are o specializare noua Relatii internatonale si studii europene. Pentru aceasta vor fi scoase la concurs 25 de locuri de la buget si 35 locuri cu taxa, in valoare de 400 de euro/an. Examenul de admitere va consta dintr-o lucrare scrisa care va atesta cunostintele candidatilor din domeniul istoriei.
Administrarea afacerilor
Colegiul de informatica
O alta optiune este urmarea cursurilor la Colegiul de Informatica Aplicata din cadrul Facultatii de Matematica si Informatica. Colegiul are doua specializari: Informatica, cu 60 de locuri de la buget si 20 de locuri cu taxa, si Statistica aplicata, respectiv 35 de locuri de la buget, 15 locuri cu taxa. Probele de concurs vor consta dintr-un examen scris, din doua discipline, la alegere din: Algebra, Analiza matematica, Informatica - nota la care se va adauga media examenului de Bacalaureat.Sesiune iunie, iulie si septembrie
Facultatile Universitatii din Bucuresti vor sustine examenele de admitere dupa urmatorul program: in sesiunea din luna iulie - Facultatea de Biologie, Facultatea de Chimie, de Drept, de Filosofie, Facultatea de Fizica, Istorie, Matematica, Psihologie, Sociologie si Asistenta Sociala, Stiinte Politice, Teologie Baptista, Teologie Ortodoxa, Departamentul de Administratie Publica, iar in luna septembrie - Facultatile de Geografie si Geologie, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Facultatea de Litere, Facultatea de Teologie Romano-Catolica. Toate informatiile privind admiterea 2004 pot fi gasite la adresa: http://www.unibuc.ro/ro/main_admitere_2004.Citește pe Antena3.ro


