x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Adriana Iliescu - A nascut la 67 de ani "din vointa lui Dumnezeu"

Adriana Iliescu - A nascut la 67 de ani "din vointa lui Dumnezeu"

18 Ian 2005   •   00:00

Cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu, care a nascut duminica, la 67 de ani, o fetita la Maternitatea Panait Sarbu din Capitala, a spus ca misiunea ei a fost sa aduca pe lume acest copil si ca orice sacrificiu este prea mic fata de bucuria de a da viata.

Femeia, care a urmat tratamente speciale timp de noua ani pentru a purta aceasta sarcina, crede ca daca un om vine pe lume, atunci el vine din vointa lui Dumnezeu. Referitor la soarta nou-nascutului, Adriana Iliescu a spus ca nimeni nu poate sti viitorul. Proaspata mama de 67 de ani si-a vazut ieri fetita, Eliza Maria, si a spus ca aceasta seamana cu ea.

SUPRAVIETUITOR. Directorul spitalului Panait Sarbu, profesorul Bogdan Marinescu, a spus ca mama se simte bine la 48 de ore de la operatie, iar ca bebelusul se dezvolta in parametri normali. Adriana Iliescu a avut o sarcica gemelara, al doilea copil oprindu-se din evolutie. Din acest motiv, medicii au luat hotararea de a interveni chirurgical. Mama a fost informata cu privire la decizia medicilor ca ea sa nasca prin cezariana, explicandu-i-se ca probabil a fost sacrificiul pe care cea mica l-a facut pentru ca sora ei mai mare sa traiasca. Copilul care a supravietuit va fi tinut in incubator pana va ajunge la 2.000 de grame.

×