x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Boreal, primul ansamblu rezidential din Constanta

Boreal, primul ansamblu rezidential din Constanta

05 Iun 2004   •   00:00

Ansamblu rezidential Boreal din Constanta, construit de compania Impact SA, este situat pe soseaua Constanta-Ovidiu-Bucuresti, la 3,5 kilometri de plaja si mai putin de un kilometru de oras.

DANIELA IVAN

El se intinde pe o suprafata totala de 63.500 de metri patrati si cuprinde 120 de vile din categoriile DeLuxe si Prestige. Acest ansamblu va cuprinde vilele cu utilitatile aferente necesare, dar si locuri de joaca pentru copii, o gradinita, teren de badminton, teren de baschet si tenis de masa, pista de role si pista de bicicleta. In incinta ansamblului va functiona un complex comercial care va include un supermarket, farmacie, cafenea, gelaterie, sala de fitness si salon de cosmetica.

COSTURI. Vile din ansamblul Boreal au suprafete construite care pornesc de la 120 mp (model Prestige, vila Ilinca) si pot depasi 479 mp (model DeLuxe, vila Julieta). Terenul aferent unei case este cuprins intre 300 mp si 800 mp, iar pretul de constructie pe metru patrat construit incepe de la 364 de dolari pentru vilele accesibile si de la 579 de dolari pentru cele de lux, vilele fiind predate la cheie. La aceste valori se adauga TVA.

×