x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Cioban sau fermier in Spania

Cioban sau fermier in Spania

26 Mai 2004   •   00:00

LOCURI DE MUNCA

Oficiul pentru Migrarea Fortei de Munca (OMFM) organizeaza, in zilele de 26 si 27 mai 2004, actiunea de inscriere in banca de date pentru meseria de ingrijitor de animale.
ANCA SOINEANU

Persoanele care vor sa beneficieze de un loc de munca in Spania trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 20 si 45 de ani, permis de conducere tip B si cunostinte in manevrarea tractorului, sa aiba cunostinte de limba spaniola. Documentele necesare solicitantilor care vor participa la acesta actiune sunt: copie dupa buletin sau cartea de identitate, cat si dupa pasaport cu o valabilitate de minimum sase luni; cazier juridic in original, fara antecedente penale (termen de valabilitate trei luni); copie legalizata dupa actele de studii sau calificare; copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise); adeverinta medicala de la medicul de familie, care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos; declaratie pe proprie raspundere, legalizata notarial, din care sa rezulte ca nu beneficiaza de pensie de invaliditate; trei fotografii color tip pasaport.

In situatia in care, la momentul inscrierii in banca de date, solicitantii nu vor detine toate aceste documente, ei au posibilitatea de a le prezenta ulterior. Persoanele interesate se pot prezenta la sediul OMFM din Strada Valter Maracineanu numarul 1-3, Sector 1, Bucuresti, incepand cu ora 8:30. Conditia esentiala consta in prezentarea unei copii legalizate a cartii de munca in care sa fie specificata o experienta de minimum doi ani ca ingrijitor de animale, zootehnist sau fermier.

×