x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Echipa mare la "Vivere"

Echipa mare la "Vivere"

29 Mai 2004   •   00:00
Echipa mare la "Vivere"

MASS-MEDIA

Din 7 iunie, inainte de Observatorul de la ora 19:00, Antena 1 daruieste telespectatorilor sai cel mai cunoscut serial italian. "Vivere" este productia care a urcat trustul Mediaset pe culmile succesului, culegand fani nu numai din tara de origine, ci si din SUA. Costurile sunt pe masura notorietatii serialului: 20 de miliarde de lire pe sezon! La asa buget, echipa pe masura. Doi scenaristi principali, 20 pentru dialoguri, patru responsabili de subiect alaturi de cei sase regizori, plus cei 80 care alcatuiesc staff-ul tehnic.

Scenele sunt filmate la Milano in cele 30 de decoruri amenajate in studioul de 1400 de metri patrati. Din cele 2000 de CV-uri triate de responsabilii de casting, au ramas 20 de protagonisti, membrii celor patru familii care "traiesc a l""italiano" in serial, 300 de actori pentru roluri secundare si 1.500 pentru roluri episodice. Toata lumea vrea sa fie parte din "Vivere".

Italienii se imbulzesc la sedintele de casting pentru roluri de figuranti doar-doar vor prinde ocazia de a-i avea alaturi pe cei mai indragiti si cunoscuti italieni ai momentului. Se pare ca "Vivere" reprezinta intr-adevar Italia, avand in vedere ca studentii de la o Universitate din Chicago il iau ca punct de reper pentru a face paralela intre stilul de viata american si cel italian. (Miruna Mihalcea)

×