x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Ferrari si Maserati, succese in Rusia

Ferrari si Maserati, succese in Rusia

27 Mai 2004   •   00:00

AUTO

Saptamana trecuta, presedintele Ferrari Maserati, Luca di Montezemolo, a oficiat la Moscova lansarea oficiala a grupului italian pe piata din Rusia.
CATALIN FAINISI

Showroom-ul 〞peninsularilor" a fost amplasar in Tretyakovskiy Proezd, cel mai luxos centru comercial din capitala Rusiei.

Italienii au profitat de posibilitatile financiare foarte mari ale oamenilor de afaceri din Federatia Rusa si estimeaza ca in 2004 vor vinde in fosta Uniune Sovietica peste 100 de automobile Ferrari si Maserati. Pana acum au fost depuse cereri in mod special pentru noul Maserati Quattroporte, ca si pentru modelele Spyder si Coup.... Modelul Ferrari cu cel mai mare succes printre entuziastii rusi a fost 575M Maranello, urmat de noul model, 612 Scaglietti.

Primele livrari catre proprietarii rusi vor fi efectuate la sfarsitul lunii mai. Succesul modelelor de lux din 〞Cizma" in Rusia este asemanator cu cel din Romania, unde recent lansatul Maserati Quattroporte a primit deja 16 comenzi, in conditiile in care pentru tara noastra sunt puse la dispozitie 20 de modele.

×