x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Gartofan castigator, Pitigoi aniversat

Gartofan castigator, Pitigoi aniversat

27 Mai 2004   •   00:00

AUTO

Desfasurata la Baia Mare, etapa a treia a Campionatului National de Raliuri s-a incheiat cu victoria echipajului Dan Gartofan/Dorin Pulpea, pe Seat Cordoba WRC, care dupa primele sase probe speciale a reusit sa se distanteze de urmaritorii directi si a facut un galop de sanatate pana la final.
CATALIN FAINISI

Podiumul a fost completat de Daniel Ungur si Romulus Preda, ambii pe Mitshubishi de grupa N. Spre deosebire de anul trecut, nici numarul spectatorilor de pe probe si nici calitatea drumurilor nu s-au ridicat la nivelul cu care au obisnuit organizatorii acestei etape.

SARBATORIT. Cel mai ocupat pilot la aceasta etapa a fost Alexandru Pitigoi, care in afara de cursa de la Baia Mare, unde a reusit clasarea pe un meritoriu loc sapte in clasamentul general, si-a sarbatorit si ziua de nastere si si-a lansat site-ul personal. Despre ziua de nastere, 〞Dodo" spune ca s-a obisnuit cu situatia, pentru ca, in ultimii ani, numai la curse si-a sarbatorit aniversarea. Cat despre site-ul sau personal, care poate fi accesat la adresa www.alexandrupitigoi.com, se poate spune ca este cea mai buna pagina de web a unui pilot roman.

PLANURI. Pentru urmatoarele etape, Pitigoi isi propune sa urce pe podiumul grupei N si sa reuseasca o clasare cat mai buna la sfarsitul sezonului. Asta si pentru ca, dupa trecerea de la o masina cu doua roti motrice la una integrala, a trebuit sa se obisnuiasca cu noul stil de pilotaj cerut de un astfel de bolid. Cum deja tanarul si talentatul pilot, care abia a implinit 25 de ani, are multi ani de experienta la curse, se asteapta din partea lui multe surprize dintre cele mai placute in acest sezon. El poate sa-i avertizeze deja pe adversarii directi, care ar trebui sa stea cu ochii mai des in oglinzile retrovizoare.

×