x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Sase noi cladiri vor fi finalizate in aceasta vara

Sase noi cladiri vor fi finalizate in aceasta vara

29 Mai 2004   •   00:00

IMOBILIARE

In urmatoarele patru luni vor fi terminate sase cladiri de birouri care insumeaza impreuna circa 23.000 de metri patrati. Noile constructii sunt amplasate in zone de afaceri traditionale, precum Piata Victoriei, sau in perimetre apropiate acestei locatii.
IOHANNA ONACA

Firmele care doresc sa fie mai vizibile si usor accesibile pot opta pentru cladirile de birouri de pe Strada Buzesti sau Grigore Alexandrescu. Pentru a fi mai aproape de inima Capitalei, companiile pot alege spatiile de birouri din cladirile Litexco si Domus, situate pe Strada Stirbei Voda.

Buzesti: 4.500 mp

Situata la numai doua minute distanta de Piata Victoriei, cladirea de birouri de pe Strada Buzesti va fi data in folosinta anul acesta. Analistii de la Colliers considera ca aceasta locatie este un adevarat centru de afaceri, avand in vedere noile proiecte ce vor fi realizate in zona. "Proiectul Buzesti va oferi spatii de birouri de clasa A cu o suprafata de 4.500 mp, dispuse pe 2S + P + 9E, care vor forma un tot arhitectural unic", a declarat Mihai Bogza, agent al firmei Colliers International. El afirma ca zona Piata Victoriei va deveni o adresa apreciata de multe companii, pentru ca are o vizibilitate foarte buna si este foarte accesibila. Cladirea de birouri Buzesti va fi dotata cu 16 locuri de parcare la subsol si 5 supraterane.

Cascade: 4.200 mp

Complexul Cascade, amplasat tot pe Strada Buzesti, dispune de 4.200 de metri patrati spatii pentru birouri de clasa A, cu subsol, parter si sase etaje. Cu cei peste 100.000 mp care vor fi dati in folosita in urmatorii ani, aceasta zona va deveni un cartier central de afaceri.

Cladirea Cascade va fi realizata in mare parte din sticla, pentru a respecta tendintele actuale. Cladirea va dispune de toate dotarile si facilitatile: aer conditionat, subsol securizat, parcare suspendata si va fi pazita nonstop.

Century: 2.830 mp

Cladirea de birouri Century va oferi spatii pentru firme in cea mai importanta zona de afaceri din Bucuresti. Situata pe Strada Grigore Alexandrescu, in apropiere de Piata Vicoriei, constructia va fi data in folosinta in luna septembrie, oferind spatii pentru birouri pe o suprafata de 2.830 de metri patrati. Complexul Century va avea cinci etaje si 36 de locuri de parcare la primul demisol, inca alte 18 locuri de parcare in afara si spatiu de gimnastica la al doilea demisol.

Daniel Danielopol: 3.900 mp

In curand va fi data in folosinta si cladirea de birouri Daniel Danielopol, situata in apropiere de Parcul Herastrau. Cu un spatiu disponibil de 3.900 mp, cladirea va avea patru etaje, 18 locuri de parcare la suprafata si 32 de locuri la demisol, iar la cerere se va putea adauga un restaurant cu terasa. Cladirea este disponibila numai pentru inchiriere, circa 60% din spatiu fiind deja contractat.

Domus si Litexco: 4.200 mp

In zona de centru-sud a Capitalei vor mai fi construite doua complexe de birouri, care vor completa seria de cladiri deja existente aici: Domus si Litexco. Complexul Domus va avea 2.400 mp suprafata utilizabila, dispusa pe subsol, parter si 5 etaje, oferind 31 de locuri de parcare subterane. Situat tot pe Strada Stirbei Voda, Litexco va oferi firmelor un spatiu de birouri de 1.800 mp, pe patru etaje. Companiile care vor alege aceasta zona vor avea avantajul de a fi aproape de centru si de alte institutii importante situate in apropiere.
×
Subiecte în articol: birouri cladirea