x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old SCOALA/PE GLOB - 5 iunie 2004

SCOALA/PE GLOB - 5 iunie 2004

05 Iun 2004   •   00:00

Consiliul National Italian al Cercetarii (CNR) ofera 53 de burse pentru cercetatorii din institutele de cercetare recunoscute de autoritatile statului, cu cetatenie sau resedinta in tari din Europa de Est, informeaza Oficiul National al Burselor de Studii in Strainatate.

Oferta cuprinde 21 de burse tip "advanced" (perioada: sase luni - 1.700 de euro/luna, plus cheltuielile de transport international) si 32 de burse tip "senior" (perioada: doua luni - 1.807 de euro/luna, plus cheltuielile de transport) pentru domeniile: stiinte fundamentale, stiinte ale naturii, stiintele pamantului si ale mediului inconjurator, stiinte sociale si umaniste, stiinte ingineresti si tehnologia informatiei. Candidatii trebuie sa identifice, in prealabil, institutul sau organizatia de cercetare unde intentioneaza sa efectueze programul de cercetare, realizand toate contactele necesare.

Oferta este parte integranta a programului pentru NATO derulat de Consiliul National Italian al Cercetarii. Programele de cercetare se deruleaza in institute de cercetare ale CNR, departamente ale universitatilor, institutii publice si organizatii de cercetare ale statului italian.

Relatii suplimentare: la CNR Research Institute - http://dbhost.iit.cnr.it/indirizzi/cerca-istituti.php.

×